Lite urk och födelsedagstankar


Urk inte min dag idag..mår illa och oroar mig för att jag ska till tandhygenisten senare idag. Nä när jag skrev det så kände jag att idag ringer jag och bokar av och så gjorde jag. Vad ska jag göra när jag har en sån här dag när jag bara ulkar och har mig.

Jag har ju själv valt att gå till hygenisten så hon fattar ju att jag vill komma, men att det inte funkar just idag.

Det var så många som skrev bra kommentarer igår men jag fick aldrig varken tid eller ork att sätta mig och svara, men tack för att ni finns hela högen.

Jag är så glad och tacksam över att min dotter tog Watson redan igår. Han har fått sova över hos dem och idag tar hon hand om honom. Hon ringde och mitt i samtalet så mådde jag så illa att jag inte vågade öppna munnen och säga att jag var tvungen att rusa til toan. Konstigt blir det ibland..

Sen är det en speciell dag idag, min yngsta sonen fyller 25 år. Jag kan bara inte fatta att det är så länge sedan han föddes. Jag minns det som igår hur han bara halkade ut och så hade vi fått en son. En son? Men jag skulle ju få en flicka till??? Vi hade bara flicknamn för jag var så säker på en tjej. Tanken hade aldrig ens slagit mig att jag skulle få en pojk. Men hallå hur kan man vara så korkad? Jo, jag kunde..

När min mamma hälsade på på BB så sa jag att jag har ju bara flicknamnet Hanna.
Du får väl döpa honom till Hannibal då sa min mamma, det var väl det närmaste Hanna hon kunde komma.  Nej då han fick ett annat namn sonen men det namnet har han aldrig gillat.

Vi ska fira honom på fredag kväll….       

23 kommentarer på “Lite urk och födelsedagstankar

  1. Maggis, ska börja att lyssna till Unni Lindells, Rödluvan.Den hade min kompis som ljudbok. Den är ”läskig” och bra sa hon. Ska ni ha kalas, ja tiden går fort, barnen blir stora och vi blir inte en dag äldre eller hur ?? *ler*Det var väl en välgärning att inte döpa sonen till Hannibal, även om han inte tyckte om sitt namn, så tror jag att det ändå är bättre än det första alternativet. Kram Wanja

  2. Maggis, vi är nog samma åldersgrupp jag är född -52, och visst var det något till spännande när man satt frmför radion uppkrupen hos mamma och de sa ” radioteatern ger ..och så ett gånggång slag” det var tider det!Kan inte lussna på talböcker när jag går och lägger mej jag somnar snabbare än om jag skulle få ett slag i huvudet, men när jag inte har något att lyssna till då söru´ är jag vaken.Visst är Gullan en bedårande liten kattfröken. Hon har alla boxrarna under herrans tuckt och förmaning Kram Wanja

  3. Det var väl för tur att det inte blev en Hannibal iaf… För tänker på den där filmen Hannibal Lector med Anthony Hopkins, hu!Hoppas det känns bättre snart. Stor kram! 🙂

  4. Wanja:Tänk så kul det är när man är samma generation så mycket minnen man har ihop..radioteatern ger jag fick direkt kontakt med min barndom och du Hylands Hörna… Tänk när hela landet såg på honom och gjorde som han sa fnissar gott när jag tänker på det.Gå till skolan på lördagar..fick mellanmål i skolan en period när vi gick lång dag..finns massor av minnen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s