Lite urk och födelsedagstankar


Urk inte min dag idag..mår illa och oroar mig för att jag ska till tandhygenisten senare idag. Nä när jag skrev det så kände jag att idag ringer jag och bokar av och så gjorde jag. Vad ska jag göra när jag har en sån här dag när jag bara ulkar och har mig.

Jag har ju själv valt att gå till hygenisten så hon fattar ju att jag vill komma, men att det inte funkar just idag.

Det var så många som skrev bra kommentarer igår men jag fick aldrig varken tid eller ork att sätta mig och svara, men tack för att ni finns hela högen.

Jag är så glad och tacksam över att min dotter tog Watson redan igår. Han har fått sova över hos dem och idag tar hon hand om honom. Hon ringde och mitt i samtalet så mådde jag så illa att jag inte vågade öppna munnen och säga att jag var tvungen att rusa til toan. Konstigt blir det ibland..

Sen är det en speciell dag idag, min yngsta sonen fyller 25 år. Jag kan bara inte fatta att det är så länge sedan han föddes. Jag minns det som igår hur han bara halkade ut och så hade vi fått en son. En son? Men jag skulle ju få en flicka till??? Vi hade bara flicknamn för jag var så säker på en tjej. Tanken hade aldrig ens slagit mig att jag skulle få en pojk. Men hallå hur kan man vara så korkad? Jo, jag kunde..

När min mamma hälsade på på BB så sa jag att jag har ju bara flicknamnet Hanna.
Du får väl döpa honom till Hannibal då sa min mamma, det var väl det närmaste Hanna hon kunde komma.  Nej då han fick ett annat namn sonen men det namnet har han aldrig gillat.

Vi ska fira honom på fredag kväll….       

23 kommentarer på “Lite urk och födelsedagstankar

  1. Hoppas du mår bättre nu! Tårtan såg härlig ut;)) Novellen jag korrekturläste hette ”Det var inte Havanna”, men vad boken kommer att heta vet jag inte än. meddelar så fort jag vet det;)) Grattis till 25-åringen! Voff och tassvinkningar till er både fyrfota och tvåbenta;))

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s