Minus 1,3 och präktig är jag idag!

Efter en svag start på dagen…tar jag mig ner till viktväktarnas lokal och ställer mig på vågen, -1,3 kg denna vecka och du kan ge dig på att det blev lite bättre resultat för att jag mådde urk igår.

Hej o hopp så kul det är..hem gick jag och tog tag i min surdeg som nu är på sin 5:te dag. Jag har nu delat upp den i plastpåsar och fryst en del av dem, sen    knådade jag ut ett bondbröd som nu jäser på plåten.
Här ser ni en yogurtko…..

Min dotter räddade mig även idag när det gäller promenad med Watson. När hon kom hem med honom så satte hon igång och champonera den smutsiga rackarn så nu är han så fin och luktar så gott.

Han är så långhårig att han just nu efter tvätten är lockig, han ser väldigt vildvuxen ut efter sin dusch.

Dottern smakade en av mina hemlagade yogurtar med lite körsbärssylt i, så gott sa hon. Tror jag det, jag har haft gammaldags mjölk i den.

Nä nu känner jag mig så jäkla präktig..viktnedgång, surdeg och hemlagad yogurt äh det går över, allt går över.

5 kommentarer på “Minus 1,3 och präktig är jag idag!

  1. Tack för din kommentar på min blogg. Har själv gått ner 15 kg på 5 år så jag vet (tror jag?) hur du har det.Bugar och säger: Jag utmanar dig…. läs vidarehttp://blogg.aftonbla…Kram

  2. Starlow:Nu har jag antagit din utmaning.Jag trasslade till det så med de där förbaskade siffrorna som jag skulle ha med. Har fått skriva om det flera gånger för delar av texten var bara borta. Så du har också kämpat med vikten. Ja då vet du hur det är.Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s