Lite uppkäftig kan jag väl få bli?

 

Idag har jag varit iväg och köpt nya träningsbyxor och skor. Jag är hopplös med att inte se till att jag får det jag vill ha. Kommer in i sportaffären och letar tunna träningsbyxor modell lite större..herregud min bak ska ju få plats. Får hjälp av en ung kille som verkligen sliter för att hitta något tunt och tillräckligt stort över ändan till mig. Pröva de här säger han och jag ålar mig i och tänker att nej, men går ändå ut och säger att det var ok. Klart jag kan ha dem, men hur de sitter, ålaskinn.. inte vacker men man kan ju inte få allt här i världen. Jag blir så trött på att vara jag.

Om du vill läsa mer får du gärna gå in på min nya blogg https://livsglimtar.wordpress.com

8 kommentarer på “Lite uppkäftig kan jag väl få bli?

  1. Du är skitsnygg! Råkar jag veta! Ska du börja jogga? Du är så duktig så jag får komplex. Går i och för sig till jobbet men sen är det inte mycket mer… Kram och tack för alla roliga mail 😀

  2. Hahaha jag har efter träget slit upptäckt att jag kan småspringa på löpbandet och i levande lifet ute..sån lycka att springa efter alla år med en kropp som mest påminde om ett åldrigt ånglok som sakta tog fart för att sen bara bli en stor flämtande, våt fläck. Men du kan du med, köp dig ett kort till ett gym så är du för snål för att låta bli att gå dit. Börja lite försiktigt och så öka var efter du får upp flåset. Men du jag har varit en soffpotatis i massor av år, så jag är väldigt imponerad av mig själv just nu när det gäller träning. Hoppa in till min nya blogg och läs om drömmen jag hade inatt och det fantastiska svar Birgitta gav mig.Kram på dig själv snygging!

  3. Ja, gör det! Häng en massa metallskrot i ansiktet, färga håret rött och lipa se´n åt den första Du träffar. Och se´n berättar Du hur det gick.;-)

    1. Jag ska verkligen fundera på det där, men metallskrotet kan du glömma jag gillar inte sånt..jag kan kanske skaffa peruk en rödhårig sak som står rakt ut? Måla mig otroligt mycket och lipa kan jag i alla fall klara av helt själv.

    1. Jag drömde om att föda upp får och göra ost när jag var yngre..drömmar ska man ju ha. Men det blev inga får för mig och det var väl lika bra det så sjuk som jag har blivit.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s