Rejäla husmorstips

                                                                  

Gör som riktiga kvinnor!
Husmorstips 1: >Tryck en liten skumgodis i botten på glasstruten, så rinner inte glassen ut. >RIKTIGA KVINNORS tips: >Sug ut glassen genom botten på struten, va fan, förmodligen ligger du ändå >på soffan och äter den.

Husmorstips 2: >För att hindra potatisen från att gro, lägg ett äpple i potatispåsen. >RIKTIGA KVINNORS tips: >Köp pulvermos, det håller ett år.

Husmorstips 3: >När det står i kakreceptet att du ska strö kakformen med ströbröd, använd >lite kakmix istället, så blir det inte vita fläckar på den färdiga kakan. >RIKTIGA KVINNORS tips: >Gå till bageriet. De kan till och med dekorera kakan åt dig.

Husmorstips 4: >Om du råkar salta maten för mycket under kokningen, lägg i en skalad >potatis, som suger upp överblivet salt ur maten på ett ögonblick. >RIKTIGA KVINNORS tips: >Om du saltar maten för mycket under kokning, så tråkigt då Upprepa efter mig >RIKTIGA KVINNORS MOTTO: ”Som jag lagar maten, så äter du den och så vill du ha den.”

Husmorstips 5: >Linda in sellerin i aluminiumfolie när du lägger den i kylskåpet och den >håller sig färsk i flera veckor. >RIKTIGA KVINNORS tips: >Selleri? Aldrig hört talas om.

Husmorstips 6: >Pensla pajskalet med lite vispat ägg för att göra den glansig. >RIKTIGA KVINNORS tips: >På de frysta pajförpackningarna står det inget om pensling med ägg, alltså >behövs det inte.

Husmorstips 7: >För att bota huvudvärk: Ta en lime, dela den i två delar och massera din >panna med dem. Dunkandet försvinner. >RIKTIGA KVINNORS tips: >Ta en lime, blanda den med Tequila. Kyl och drick. Du kanske fortfarande har >huvudvärk, men vem bryr sig.

Husmorstips 8: >Om du har svårt att öppna burkar, prova latexdiskhandskar. De ger ett grepp >som inte glider och gör burköppnandet enkelt. >RIKTIGA KVINNORS tips: >Låt gubben öppna, han sitter ändå bara på sin ända och ser på tv.

Husmorstips 9: >Släng inte överblivet vin. Frys ner det till iskuber för kommande grytor och >såser. >RIKTIGA KVINNORS tips: >Överblivet vin ?????

Kika gärna in i min nya blogg   htpp://livsglimtar.wordpress.com

9 kommentarer på “Rejäla husmorstips

  1. Hoppas du hade en trevlig dag. Många kloka råd här och tips *L*. Dagen gick alldeles för fort så något bloggandet blir det inte så mycket av ikväll. Trevlig kväll Rosa som väntar på ESC.

  2. det är klart man är en ”riktig kvinna” en rejäl och redig husmor, ha,ha, du ger mej alltid ett gott skratt Tack Maggan.För att vi är sånna´ Rediga kvinnsKram Wanja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s