En barnslig eftermiddag

Igår blev jag uppmärksam på att något hände vid vår ytterdörr. Hunden skällde och svansen gick, men ingen ringde på dörren. Något faller ner från brevlådan och jag har fått ett hopvikt ark och efter pappret far en penna ner.

På arket står det med barnsliga bokstäver;

Jag vill Vara hos dig.

Viggo

Får jag det?

lägg överstryket…stoppa upp den i brevlådan när du svarat! med pennan

Svar!  Viggo

Där utanför dörren stod Kasper med lillebror Viggo som ville träffa mig. Viggo är fyra år och brosan går i småskolan.

Så där gick flera timmar av lek med Viggo. Han gjorde flera sjöar av mina blåa filtar och sandstrand hade han och där i sanden låg en nedgrävd diamant som jag såg till att han hittade. Åhh, det är verkligen kul att lyssna och leka med fantiserande barn. Han simmade under vattnet…jag hade hängt en blå filt över mellanrummet mellan vardagsrumsbordet och soffan. Jag sa åt honom att hålla andan när han ”dök” ner och gissa om han höll andan.

Vi letade skatter…vilket var hundens alla leksaker för mina sparade leksaker vill hunden bara gnaga sönder, så vi tog då hans bollar och pipdjur som skatter. Men i den åldern så är allt sånt ok och jag njuter som bara den.

Trött blev jag, väldigt sjukt trött men det var så kul att han kom just för att han längtade efter mig.

11 kommentarer på “En barnslig eftermiddag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s