Maggans dotter här med lite info och hälsningar till bloggvänner!!

Som ni kanske märkt har Maggan inte varit här på ett par dagar. I tisdags blev hon sjuk under en promenad med vår jordfräs (Watson) och fick åka in till sjukhuset. Väl där visade det sig att hon hade problem med hjärtrytmen och högt tryck och läkarna har lagt in henne för observation.

Hon har nu medicinerats och mår mycket bättre och vi hoppas att hon får komma hem Vilket år som helst 😉 Skämt åsido, vi hoppas att hon får komma hem idag. Hon sa just över telefon att hon längtar efter att få blogga och har t.om. försökt sig på att göra så från en dator på avdelningen men det gick tyvärr inte. Det får ialla fall oss i familjen att känna oss ganska säkra på att hon faktiskt är på bättringsvägen!

Maggan hälsar till er alla och lovar att snart vara tillbaka i bloggträsket!

Hälsningar

/Dotran, Niah

Andra bloggen…http://livsglimtar.wordpress.com

16 kommentarer på “Maggans dotter här med lite info och hälsningar till bloggvänner!!

  1. Hej Maggan!Sorry, men jag märkte inte ens att du var borta. Tänkte att du höll till i din andra blogg dessa dagar.FICK jag förresten inte ett mail från dig i onsdags kväll?Fast det kanske du skickade från sjukhuset?(Jag är SÄKER på att jag fuck ett!!!);o)

    1. Man kan ju inte hålla reda på alla…något mail fick du inte från mig i onsdags, jag skickade väl något kul på tisdags förmiddag före jag blev sjuk, men som sagt inte på onsdagen.

  2. Men Maggan har du blivit dålig. Tråkigt.Men du är på hemgående fårstår jag. Håll ordning på dej nu och var rädd om dej.Får be dotera att hon kramar om dej från mej vi hörs väl snart. Jääätttteeee KKRRRAAAMMMAAARRRWanja

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s