Det gör ont när knoppar brister..

Nu när jag ser ut från min fönster så ser våren så där intagande ut att jag känner mig lite utanför. Men klart att jag får vara med om jag går ut..tänker ni ibland att det kan vara så vackert i naturen att det nästan gör ont i er?

Det finns tillfällen i livet när jag är mitt i och ändå stannar upp i mig själv och känner utanförskapet. Jag studerar er andra när ni rör er i livet…naturen kan jag sitta i men ändå utanför..betrakta och grunna på hur alla knoppar orkar komma igen år efter år. Alla dessa lökar i jorden som har överlevt vinterns kyla och råfukt..

Livskraft kallas det för, jag blir lika gråtmild över den varje vår. Just nu är jag ett ömkligt kärl som sakta återintar mitt eget liv. Det ser ju förbaskat dramatiskt ut när jag skriver så, men ett är säkert det känns i hela kroppen och själen när hjärtat darrar.

Det måste ju finnas en anledning till att så mycket är skrivet om hjärtat. För att hjärtat är en så central del av oss alla. All sorg och kärlek, alla hjärtans dag, brustna hjärtan, stolt svällande hjärta ja, jag kan hålla på och skriva länge om alla känslor och tankar om hjärtat.

Själen…sitter där vet en del helt säkert, medans andra har svårare att placera själen. Mycket oro sitter där i hjärtat det vet jag nu..är väl konstigt att man känner den kroppsdel som inte mår bra, det gör man ju inte annars?

Nu kom min man hem med Watson så jag kom av mig i ordflödet och det var väl lika bra det.

Jag vill tacka er alla för glada rop och varma kramar. Man kan tycka mycket om bloggandet, men visst gör den en skillnad, jag är glad att ni finns hela högen.

Jag mår skapligt är bara trött och lite känsligare än vanligt. Jag funderar på måndagen för då är det träning igen och klart att jag ska dit..men det får allt bli en light variant 3 gånger i veckan som kommer.

Igår plockade min man ner alla våra fina blommor som hängde i amplar på balkongen. De har drabbats av mjöl…vad det nu hette, allt blir mjöligt och fullt. Så nu ska där dammsugas och torkas av för vi ska åka och köpa nya blommor att hänga upp.

11 kommentarer på “Det gör ont när knoppar brister..

  1. Rosan du är så gullig att jag sitter här och blir lite rörd..jag ser som vanligt fram emot att du kikar in hos mig.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s