Är vi för många på tunnelbanan???

Det finns ju tillfällen när jag blir riktigt förbannad. Läser i en tidning om SL:s senaste idé att tågförare som håller tiden ska premieras med en bonus på upp till 6000 kronor.

I samma veva så säger de att stort tryck från resenärer och ett föråldrat spårsystem har inneburit problem med förseningar på tunnelbanelinjen.

Hur i hela friden ska tågförarna kunna hålla tiderna om det är resenärerna och spårsystemet som gör att de inte håller tiderna. Det måste ju innebära att tågförarna sölar och att de lockade av en bonus plötsligt skulle kunna hålla tiderna.
SL är duktiga på att alltid skickar sina problem rakt ned i leden av fotfolk.

Jag tycker SL är ett bottenföretag som lurar både oss och sina anställda att det är de som kan köra in försenad tid.

5 kommentarer på “Är vi för många på tunnelbanan???

    1. Men jag gillar verkligen tunnelbanan ett svalt ställe året runt och så den speciella doften där inne…om de bara gör sitt jobb och kör sina förbaskade tåg så är tunnelbanan det bästa som finns.SL skulle behöva nytt styre de där uppe verkar inte ta sitt ansvar riktigt. Kram på dig

  1. Jag kan hålla med om att det är mycket de kan förbättra SL, med tanke på vad de tar betalt för att köra oss. MEN, jag har lovat mig själv att aldrig mera klaga varken på våra kommunikationer eller trafikköerna i Stockholm, efter att ha varit i London så tycker jag nog att vi har det bra här i Stockholm. Jag har aldrig sett sådana köer från och till stan som jag såg i London och det var flera mil innan man ens förstod att man var i närheten av London. Sedan inne i city var det sådan trafik att bussarna nästan inte kom fram. De säger att det har blivit bättre efter att de införde tullarna, så då undrar jag hur hemskt det måste ha varit innan!!Ha en fortsatt bra tisdagskväll 😉

  2. HejNyttjar inte den trafiken så ofta.Bara dom gångerna man är på besök i kungliga huvudstaden.Helst promnerera jag då men det blir också en del nere i tunnelbanan.:)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s