En dyr dag

Så ja nu är jag hemma igen med mina kassar och tom plånbok. Doktorn kikade in i örat och sa att det var lite svullet fortfarande och näsan skulle hon också in i. Så det blev lite nytt att spraya både här och där.

Sen kilade jag in på Gateau och köpte 1/4 surdegsbröd,  var det veckans vara eller måndens får vara osagt. Tog en promenad ner till vårt centrum och in på Apoteket med min binge med recept. Jag har ju många olika tabletter som ska hjälpa njurarna att hålla balansen på kroppen, sen allergimedicinerna, sprayer och hormongel. Tror snart att jag är ett vandrande apotek hela jag. Så nu lämnade jag med lätt hjärta alla pappers recept till damen där. Samtidigt hämtade jag ut det som var sista gången på en hel del recept och fick betala över 1400 i kassan.

Sen gick jag in på en skoaffär och handlade ett par nya allvädersstövlar för 700 kronor, nu saknar jag bara lite snyggare promenadskor. Det får jag leta efter en annan dag för jag var så trött efter mina turer. Tog bussen hem och hann väl inte mer än in så kom dottern över på en fika som blev middag. Sen hämtade vi sonen och stack ner till Willys, det vill ju till att bunkra om man ska äta en ”ny” diet.

Så idag tisdag är jag sååå slak och satt i soffan och tänkte att phu! Sonen ska ju komma över och äta lunch, då han jobbar nära hemmet idag. Lite jobbigt kändes det men då ringer han och jobbade i stan idag istället. Det var riktigt skönt att det blev så, nu har jag bara hunden att serva idag och det räcker mer än väl, en sån dag är det.

6 kommentarer på “En dyr dag

  1. Låter som om du höll igång hela dagen så det är inte undra på att du är trött idag!
    Även jag ska till apoteket idag och hämta nya förpackningar. Högkostnadskortet har gått ut och det är antidepressiva på gång. 90 piller för 2008 kronor. Inte blir man glad precis men sedan har jag betalat vad jag ska i ett år framåt. Så visst har vi bra förmåner om vi slår ut det på ett år.
    Var rädd om dig och mys med hunden.
    Kramar

  2. Hoppas du pustar ut och har det bra efter en jobbig dag! Unna dig något gott – som inte får dig att spräcka dieten. Jag ska gå och stoppa ännu en djupfryst lunchmiddag i jobbmikron – jag tror jag kan rabbla sortimentet i Konsums frysdisk i sömnen(enda affären inom gångavstånd).

  3. Livsfarligt att gå i affärer med full plånbok, iallafall för mig. Hoppas denna kur ska ta kål på dina baskilusker denna gång..kramisar Millanmill

  4. Du får mycket gjort trots förkylning. Ler lite då jag tänker på den lille vovsingen som håller igång dig, kanske lite väl mycket i mellan varven.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s