Spam om bilar är väl ett skit

                              bilar.jpg
Jag har inget körkort. Jag är noll intresserad av bilar. Jag äger ingen bil, vill inte ha en egen bil. Jag kan inget om bilar, men ÄNDÅ får jag en otrolig massa spam om just bilar. Tänk jag blir så förbannad när jag varje dag kommer in och har fått ny spam om alla dessa jäkla bilmärken, som jag inte är ett dugg intresserad av. Om jag skulle vilja köpa en bil så skulle jag aldrig köpa av dessa fula bilmärken som de måste sälja med hjälp av spam. Jag får nästan aldrig spam om annat än dessa skitbilar. Så nu har jag avreagerat mig lite…..

4 kommentarer på “Spam om bilar är väl ett skit

  1. Jag får penisförlängning och Vigara. Fattar inte varför. Har aldrig surfat på nå´t liknande. Får bilder till penisförlängningen också, så hur kul är det att öppna mejlen här på jobbet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s