Ser du öppna dörrar?

815021_1185913718.jpg

Undrar just varför det är så?

Ofta så är nog rädslan den största boven i dramat. Man kan ju tala till sig själv mest hela tiden och peka på de positiva lösningarna på sitt livs svårigheter, men det är ju inte säkert att man lyssnar när man mest behöver det.

Men Maggan!!! Hör jag min man ropa mitt inne i mina funderingar….oj då, gröten… ägget glömde jag bort. Vilken tur att han satt kvar i köket. Börjar jag bli helt virrig, ska inte tända ljus alls tror jag. Så nu får jag väl sleva i mig gröten och sen göra mig iordning vi ska kvista över till min mamma och dricka kaffe med nybakat lussebullar.

6 kommentarer på “Ser du öppna dörrar?

 1. Gud va´gott med kaffe och lussebullar! Jag hänger med.
  Ja, varför fokuserar vi på det negativa. Det här med dörrar är sant. En stängdes för mig – men nu har jag gått in genom en annan öppen dörr och nu har jag kul igen. I mitt nya liv får vi bara lära oss att fokusera på det positiva: Du blir vad du tänker – så enkelt är det.
  Trevlig söndag – här skiner solen och vi har kvar lite snö. Hoppas det kommer mer till jul.

 2. Känns ju tryggt att jag inte är ensam om detta fenomen..att bara glömma det jag håller på med..trodde ett tag att jag blivit senil…..kanske man mår så mycket skit hela tiden att hjärnan gärna tar en paus här o där…Kram Millanmill

 3. Ja att öppna nya dörrar är nog lite skrämmande just för att man inte vet vad som finns bakom.
  Just nu önskar jag att alla dörrar är stängda så jag får lugn i mitt lilla rum!
  Kram och njut av lussefikat!

 4. Ibland orkar man inte ens söka efter dörrar som är öppna. Det är så bara.
  Ibland rusar man på, alla dörrar är vidöppna. Ibland springer man in i väggen.

  Egentligen tur att det är lite variation.

  Kram

 5. Tyvärr är det väl när man behöver det som mest som man inte ser de öppna dörrarna. Men när man redan har flyt, det är då ”Sesam” öppnar sig.
  Och glömma bort saker? Brrr…det blir tyvärr sämre med det också. Fast inte lika illa kanske som innan jag blev sjukskriven.
  Ha det gott och så lämnar jag en liten dörr på glänt 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s