Idag ”bimar” jag mig till Karibien

 

Den som finge se lite blå himmel en sån här grå dag….

Önskar att jag kunde knäppa med fingrarna och tänka mig dit jag för stunden vill vara. Det här med att bli ”bimad” till ett annat ställe vore väl något att drömma om. Jag skulle klä om i baddräkt och knäppa mig iväg till en Karibisk sandstrand med en skön solstol och något gott att dricka. Bara så där, sällan skulle jag stanna upp och tänka mig för om det var möjligt att resa så.

Titta in på en fika hos vilken vän jag än ville träffa, swich här kommer jag och så kul att få träffa B i Småland som jag växte upp med. Sen finns det ju så mycket jag vill se igen, museum tänker jag på. Åkte förbi Nordiska museet igår och tänkte då att där skulle jag vilja göra ett besök. Men kom i samma veva på att det är långt att gå från parkeringen upp till ingången så det gick ju bort…kan ju inte slösa energin på att ta mig in i en byggnad när man sen ska trava runt där inne länge, det blir ju ingen energi kvar till det som det var tänkt för.

Men jag känner mig mycket starkare och gladare än förra veckan och nu undrar ni vad jag går på för ”lyckopiller” och det gör jag ju, men det har väl inte börjat verka än. Men så här var det, att jag fick helt enkelt i mig för mycket blodtrycks sänkande tabletter…min läkare sa sist jag var där att jag kunde halvera en blodtryckstablett om jag behövde för jag äter ju även betablockerare som också tar ner trycket. Äsch tänkte jag det går väl bra så här… så fint att ha ett jättelågt tryck för njurarna. Men sista veckorna har varit vidriga, så fort jag har rört mig så har jag flåsat helt sjukt mycket. I fredags fick jag nog, släpade mig runt i regnet med hunden och var tvungen att ställa honom i badkaret när vi kom in. Så skitig som han blir har man inget att välja på…

När det var klart så släpade jag mig till soffan och bara sjönk ihop till en flåsande hög. Då tänkte jag för mig själv att nu tar jag trycket för det är väl skyhögt. Men det var sååå lågt och då gick det upp ett Liljeholmens för mig att jag nog måste halvera den där tabletten. Så nu efter några dagar så har jag blivit mer normalt dålig, det låter väl fint va?

Nu ska vi ut i fukten igen hunden och jag, tror det har gått troll i vädret. Jag brukar inte bry mig så mycket, gillar faktiskt dåligt väder, men har väl fått inse att jag är mycket mer känslig för grått än jag trodde. Men väder spelar inte så stor roll om man är frisk och igång, då jobbar man oftast på dagen när det är grått och blött. Man mår så mycket bättre totalt när man är frisk och kan göra vad man vill när man vill. En grå dag kan piggas upp med ett bullbak eller en sockerkaka till kaffet. Eller bara att ge sig ut och göra allt det där man planerar att göra.

13 kommentarer på “Idag ”bimar” jag mig till Karibien

 1. Uj, en sådan fantastisk sommarbild. Jag ställer mig också i kö och vill beemas med till Karibien.

  Hm, jag har ju också en massa blodtryckssänkande och känner mig totalt urlakad vad jag än gör. Jag har ju gått ned mer än 15 kg i vikt det senaste året så jag kanske har fått lägre blodtryck. Dax för ett läkarbesök?

  Ha det gott!
  Katrin

  PS Så fin du blev i TIMES!

 2. Det vore väl underbart om vi tillsammans kunde beemas till en sandstrand och få umgås. Jag kan se oss ligga där i en lång rad med solstolar och en drink på armstödet, en bok i näven och en halmhatt på skallen.
  Drömma kan vi väl få göra tillsammans…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s