Bara en karamell

burkar.jpg 

En tjock herre ville banta och provade alla möjliga metoder. Men inget funkade. Då fick han av en jobbarkompis tips om en säker metod. – Stoppa in maten andra vägen istället. Då kan du lassa in så mycket du vill och ändå gå ner i vikt.

Det funkade. Kilona rasade, så han var riktigt nöjd. En dag på jobbet var det någon som tittade undrande på honom och han frågade varför. – Jo, jag undrar varför du går så konstigt? – Går jag konstigt? Jaså, det! Jag suger bara på en karamell.

6 kommentarer på “Bara en karamell

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s