Barnkalas

barnkalas.jpgNu laddar vi för barnkalas inför morgondagen. Min just det, min lilla V fyller 5 år och vi har nu varit och handlat barnkläder. Till min lycka hittade jag en vackert blårandig tjock olle som det var en blå döskalle på… ja, dessa döskallar är väldigt poppis och jag tycker det ser trevligare ut med en vackert blå än en svart. Sen hittade vi bra byxor en t-shirt och en långärmad tröja. V har så många släktingar som köpter leksaker, så jag tog mig an den där mer praktiska linjen.

Idag skulle allt gå i en farlig fart då min man ville bänka sig i soffan och se handbollsmatchen som börjar nu klockan 13.00. Större delen av hans liv har han spelat handboll, eller tränat andra och sen när sonen liksom tog över rollen så rullade det bara på. Båda mina ”grabbar” var ständigt på väg till träningar och matcher. Jag vill inte påstå att jag var så glad till slut, men man kan ju inte styra andra livsval. En del har ju mäns om super hela helgerna så valet att ha en som tränar, spelar var ju lättar att nöja sig med om jag säger så, det finns alltid de som har de värre som min mamma alltid sagt.

Men nu har de båda slutat att vara aktiva och jag är väldigt nöjd med det att han sitter där nu i soffan och får lite spänning.

6 kommentarer på “Barnkalas

 1. Det är väldigt praktiskt och bra att ge kläder. Det har alltid barnens mormor velat göra för hon har också tyckt att de får så mycket leksaker ändå. Visst har det varit så och en påfyllning av klädförrådet är alltid bra!

  Hos oss är det innebandy som gäller. Två av barnen spelar och under en period var Husse tränare för ett lag och sonen för ett annat. Men nu börjar det lugna ner sig även här och yngsta dottern som spelar i två lag är väl den som står för aktiviteterna mest numera!
  Kram!

 2. Även jag har tittat på handboll tre dagar i rad nu! jag som inte gillar sport. Men jag har en handbollstokig man från Ystad som är väl insatt i både spelare och lagen där. Ystad är ju lite av handbollens mecka med två lag som är bra. Du ser vad jag läst mig. Jag har även varit i Ystad på handboll två gånger!
  Visst sjutton var det spännade idag 🙂
  Men längre än så sträcker sig inte mitt kunnande eller intresse!
  Jag har mina barnbarns kalas i april och maj, alla tre!
  Ha en skön kväll och förresten så fick jag ut sista spetan idag. Nu ska bara ömheten lägga sig så är jag ”fit for fight” igen.
  Kram

 3. Ja då har du honom hemma i allafall 😉

  Ungarna har dödskallar på det mesta här oxå.

  Jo jag känner igen det där med att ”trotsa” och inte vilja titta på de mest populära programmen.
  Jag vägrar Big brother. Vägrade idol tidigare oxå, men ”upptäckte” det förra omgången och let`s dance upptäcktes samtidigt.

  Jag älskar musik och dans, men är som en fyrkantig kloss på dansgolvet. Det passar mig att se det på tv *hihi

  Kram
  Cattis

 4. Härligt med barnkalas. Min man hamnade i musikstudion istället. Jag tänker så här, den är i alla fall hemma så jag kan alltid knacka honom på ryggen när jag vill nå´t. (Han har ju hörlurar.)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s