Lavendelprinsessan Lena A Linderholm

lena-linderholm.jpg Lena A Linderholm förgyller min dag idag med sin Lavendelprinsessan som jag fick min tillsänt i en tub. Åhh underbart, frodigt, naivt, svävande, pastelligt, längtansfullt, lavendelblått, önskansvärt seende av livet, jag älskar hennes målningar.

Men titta på henne… man vill ju gå fram och krama till henne, pussa henne och bara få sitta nära när hon målar, det vore väl något att drömma om.

Ja du Lena, tack för att du gjorde min dag så skön… jag är en lavendelälskare, mer färgen än doften, den gör mig mest snorig. Se ett lavendelfält i blom, så ljuvligt.  lavendel.jpg Här kan vi ta varandra i hand och vandra iväg med vår picknick korg och sätta oss i en dikeskant och njuta av livet.

6 kommentarer på “Lavendelprinsessan Lena A Linderholm

 1. Nästan allt blått är vackert i mina ögon och visst gör hon härliga målningar! Jag gillar verkligen hennes val av färger som oftast gör att man blir glad!
  Kram!

 2. Jag blir glad bara av att läsa din hyllning till henne och lavendelblått. Jag är liksom Znogge mycket förtjust i blått.
  Kram och njut på du 🙂

 3. Jag är så glad i lavendel. Tillbringade några veckor i Provence för ett antal år sen. Lavendeln var skördad när jag kom dit, men doften låg fortfarande tät över fälten. Helt ljuvligt!

  Lena Linderholms målningar gillar jag skarpt. Har några av henne här hemma.

  kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s