Blir inte som man tänkt alla gånger

sorg1.jpg Har en bekant som har skaffat sig en ny hund efter den förra som blev gammal och sjuk. Den nya hunden har hon verkligen jobbat med på kurser och själv varje promenad. Han är så fin som hund, han är verkligen en dröm, följer matte så fint och är en vänlig själ som ger andra hundar de rätta signalerna. Så idag fick husse höra att den här vackra vänliga hunden har fått epilepsi en mildare variant men ändå. Varför kan det aldrig få vara bara bra?

Har problem idag med internet så halva mitt inlägg är borta… lika bra jag kickar in det här som det är.

2 kommentarer på “Blir inte som man tänkt alla gånger

  1. Usch, vilken otur! Så synd både om din bekant och hennes hund. Min arbetskamrats hund fick epilepsi och klarade inte av att vara hemma själv. Tyvärr fick de avliva den och sorgen var förstås stor. Hoppas det går bättre för din bekants hund.
    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s