Campbells kycklingsoppa

Dottern ringde och var ynklig surrade om halsont och att hon var i akut behov av en mamma.

Jag tog ju  med mig ut och handlade en burk med Campbells kycklingsoppa som vi slängde in till dottern. Vad gör man inte för att ungen

ska bli frisk.

Vissa dagar är allt slut … vem tar sista snutten toapapper utan att sätta upp en ny rulle? Vem brygger kaffe i sista melittafiltret utan att tala om att det är slut? Tar sista kaffet ve o fasa? Tänk så skönt det var när ungarna bodde hemma, då fanns det alltid någon annan man kunde skylla på när allt gick åt pipan. Nu sitter jag här ensam för det mesta och har bara mig själv eller gubben att skylla på. Livet är tufft …

Sen tittade jag lite på ordet njursvikt och fick upp en fin bild på just njurarnas placering. Hittade även en uppgift om att man kan ha fel på två olika gener för att få min sjukdom PKD1 eller PKD2 den första genen lär ge en allvarligare cystsjukdom som leder till end state tidigare. Så jag har väl PKD2 då antar jag, ska snoka lite mer om det där.

 

7 kommentarer på “Campbells kycklingsoppa

 1. Ännu märkligare är att jag precis kom hem med Campbells soppa i dom nya duoförpackningarna.Fast med jordärtsskockssmak, (vilket jävla ord!)

  Haft två ”dejter” idag med den vackra tandläkaren, det du!Då måste man vara fokuserad.

  *lallar in i köket och värmewr soppan, nå´t annat varmt lär man inte få i sig*
  asg

 2. Hi hi vad gör man inte för en stjärnjackad tandis?
  Märkligt var ordet…jag älskar jordärtsskockor, brukar koka dem och äta som grönsak ibland.
  Snart ska även jag lalla ut i köket, sonen tittade in på en fika så han fick hjälpa till att bära hem ica kassen vi var ner och handlade.
  Här blir det fisk med sås och potatis…
  Kram

 3. *Fniss* Ja visst är det fånigt när man måste skylla på sig själv!
  Uh…
  *S*
  Kolla gärna in vad jag gjorde i helgen… Jag tror du kommer att tycka att det var spännande…
  Qram

 4. Ska man köpa soppa på burk så är det Campbells som gäller! Jag brukar köpa deras klara buljong som är mums när magen inte helt är i form. Klart dottern er skulle få en burk soppa som lenar i halsen!
  Ha en skön kväll från en som ätit köttfärssås och spagetti!
  Kram!

 5. ang. slut på viktiga grejer….har du tagit ett allvarligt samtal med Watson???

  Och inte visste jag att njurarna satt så högt upp i buken. Jag trodde dom höll till mer neråt midjan till…intressant!

  kram!

 6. Både intressant och skrämmande över allt som man idag kan ta reda på själv, utan att behöva fråga någon annan eller anstränga sig. Men det här var ju väldigt intressant tycker jag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s