Pölsa klubben kör igång

Nu har jag mellanlandat här en stund, snart ska jag och hunden ut på vift. Så var provtagningen klar för denna gång, jag kan ringar imorgon tror jag, för att få höra om det står still eller har blivit sämre.

När jag var klar med proverna så gick jag till en rätt nyöppnad affär med damkläder. Jag fick ett presentkort av mina man i julklapp och nu skulle jag sätta sprätt på det. Hittade en väldigt skön klänning i grönt som jag bara ville ha, inget foto har jag på den så jag sätter in ett mönster som inte alls ser ut som klänningen. Denna affär ska jag nu gå in i en gång i månaden har jag bestämt mig för, här ska handlas kläder.

Sen såg jag att det var väldigt billigt med fläsklägg på Ica så jag fläskade in där, här ska kokas egen pölsa, jag ska sätta på mig kockdressen  och sätta fart.

 

11 kommentarer på “Pölsa klubben kör igång

 1. Vb.. du får nog gå i min pölsa skola så ska du se på andra bullar. Äh jag tänker inte köra ner pölsa i halsen på dig du får helt enkelt skumma dig igenom min blogg när jag skriver om pölsa.
  Du kanske hellre vill ha fläsklägg och rotmos?
  Kram på dig snutt Jullan!

  Millanmill.. åh nej, jag vill inte ens tänka tanken.. de rara kattdamerna som är dina älskade hjärtevänner. Fy, att man ska behöva vara så där klok och åka iväg med djur när de är gamla…varför är det humant att göra så med sjuka gamla djur men inte med sjuka gamla människor?
  Kan det vara att de inte kan föra sin egen talan? Men det kan inte många gamla senila heller…
  Tänker på dig… puss du vi hörs!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s