Lite tankefragment

 Seg dag när jag och kroppen är som två delade ting. Det finns alltid en dagen efter för mig, så fort jag gör något normalt en dag så blir nästa dag trög.

Av alla dagar så skiner solen  just idag och jag vill helst gå och lägga mig i soffan och låssas som att jag inte finns. Men ni vet, hunden ska ut och kärringen ska upp och in i duschen, så det är ingen ide att sitta här och sura.

Vad tror ni om en sån här om dagen? Jag är ju verkligen förgiftad och skulle behöva renas, kan man slippa njurtransplantationen då? Nä, när jag läser om sk detox så tänker jag att vi människor går på tamme sjutton allt skit. Lätta lösningar passar oss alla, vi vill bli smala med tabletter, bli rena med en daglig drink, få fart på muskler med apparater som klämmer lite på tex magmuskeln som då ska ge oss ribbor som vi till sommarens badstrand ska spela med inför imponerade kvinnor eller män.

Undrar just varför vi är så där? Tror alltid att allt ska bli annorlunda om vi är smalare, gladare, lugnare, ledigare, rikare, friskare, högutbildade, kända,  ja, helt enkelt vara någon annan eller han annans egenskaper. Tja, varför kan man undra?

 

5 kommentarer på “Lite tankefragment

 1. Men det är i alla fall skönre att gå ut med Watson när solen skiner. Varför vi sedan jagar ideal som vi tror ska göra oss lyckligare är en märklig fråga! Oftast blir vi ju inte det!
  Kram och ha det fint i dag!

 2. nä, titta bara på alla unga kändisar, vars liv slås i spillor i jakten på perfektionism och odödlighet.

  Men ansvaret är vårt eget. Antingen hoppar vi av karusellen eller också tar vi konsekvenserna av åkandet…

  Önskar dig en ljusare och lättare dag i morron, vännen.

  kramar från en som just nu kryper runt i cirkel, ja mentalt alltså…
  🙂

 3. Tittar bara in så här på förmiddagen och önskar dig en fin Alla Hjärtans dag! Har precis ätit ett chokladhjärta som smakade gudomligt gott!
  Kram!

 4. Tänker ofta så själv allra helst varje gång en diet går åt skogen 🙂 Jag har provat med GI precis man skulle gå ner snabbt och mycket. Hur mycket jag gick ner ?? Ingenting på 10 dagar???
  Igår åt jag en dubbeljapp och en god vetebulle PLUS en vaniljmunk. Det smakade himmelskt 🙂
  Kramar till dig från mig!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s