Sol igen…

Nu suckar jag för tekniskt trassel är inte min avdelning, igår satt mannen här och fixade mest hela kvällen. Men han får nog fortsätta ikväll igen, tror att det är glappt i min lilla belkin antenn eller mottagare… jag är ju hopplös på sånt här, vet inte vad sakerna heter eller vad man säger att de gör. Han ska köpta lite nya saker till ikväll så jag hoppas att problemet snart ska vara löst. Det är så hopplöst när man skriver inlägg och så börjar det blinka så att jag inte har en mottagning.

Idag står det en massa bussar utanför grannens port vilket är vägg i vägg med oss. Filminspelning igen, ja, jag skriver igen för de filmar ofta in TV filmer här i området. Det sitter då och då lappar i portarna om att de vill få tillgång till lägenheter som de vill filma i.

Lite spännande är det när de spelar in scener utanför, det är allt från lite hastigt körande bilar till folk som har fått springa som galningar genom konstgjort regn. Men när de filmar inne i en lägenhet, då har man ju inte glädjen av att se deras arbete.

Ringde idag och kollade mina prover och det ligger stadigt kvar på samma nivå som sist. Klart jag blir mumin_180.pngfast jag egentligen vill bli dåligare så att jag kan få min njure någon gång. Men idag kan man inte vara deppig skafferiet_sol_g81x75_80_-1_upload_semper_barn_skafferiet.jpgskiner igen och det är ju nästan så man tror att det kan bli en vår vilket år som helst.

Sen är det väl alla hjärtans dag och då vill jag ge er alla den är förhoppningen om en varmare och ljusare tid och så slutar jag med den här                                                      heartanim.gif

5 kommentarer på “Sol igen…

 1. Strålande nyheter! Då blir det lite ”Alla Njurars Dag” idag också! 😉 Men jag förstår hur du tänker; min kompis vill gärna komma till skott så hon får det överstökat…

  Hoppas teknikens under samarbetar med dig; jag har ju fördelen att vara gift med en datatekniker, så jag behöver bara gny lite så är det fixat… 😉

 2. ninnibeth.. det är väldigt dubbel känsla, aldrig har jag väl velat bli sjukar någonsin i mitt liv. Men så blir det när man längtar efter ett friskt liv igen.
  Min man är rätt bra på datorer han med, men inte är han datatekniker, på hans jobb finns det killar och tjejer som kan det mesta så han frågar när han inte kan.
  Kram

 3. Grattis till att dina värden inte var sämre. Måste kännas bra förstår jag.

  Så kul att nästan leva mitt i en långfilm! Kan tänka mig att det är spännande att känna igen sina omgivningar sedan när man ser en film!

  Alla Hjärtansdags kramar!

 4. Filminspelning låter kul, kan du inte gå ut och fråga om de behöver någon statist så vi får se dig på vita duken 🙂
  Jag förstår din kluvenhet med proverna. Men trots allt så är det ju positivt med bra prover!
  Kram och jag har solat idag i 30 minuter i solhörnan ute på tomten. Det värmde sååå gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s