Fel BH men pralinerna slank ner

Gårdagens görande gjorde att vi drog iväg till stan för att få tag i den där routern. När vi kom in till stan så gick min man in i teknikaffären och jag slank in på en sån där affär med massor av prylar. Där såsade jag omkring och köpte lite smått, hittade små ”paket” som en pytteväska och i den låg en smutsklädespåse som man då kan veckla ut när man är på resa. En blå och en röd till ungarna inför deras Rom resa, dyra små rackare hoppas de får användning för dem.

Sen slank vi in på Chokladfabriken 233cusim0000001562.jpg och där var det svårt att få stopp på mig. Kan ju tala om att jag garanterat håller vikten även denna helg… ligga i soffan och äta chokladpraliner passar mig så bra, kaffe och melodifestivalen, kan inte klaga. Till min stora glädje vann tvillingarna som hade en härlig låt. Men smaken är ju som baken, delad.

Sen drog jag med mannen in på Lindex för jag behövde köpa nya bh:ar. Fast jag visste vad jag skulle ha storleksmässigt, så blev allt ändå fel. Hem kom jag med en amnings bh och en med båge, då blir jag verkligen trött på mig själv. bh.jpgDen med båge låg förpackad och jag tyckte inte att jag kände en båge i den och amnings bhn den såg högst normal ut. Antar att jag blev lite stressad när mannen stod där i ett hörn och såg ut som om han har sålt smöret och tappat pengarna. Sånt framkallar stress och återhållsamhet med börsen… kanske är han bara smart eller vanligt tafatt karl i en damaffär, vad vet jag?

I en paus i melodifestivalen kastade min man boll till vår hund som lyckades göra sig illa på en tröskel. Bloden rann och jag blev så rädd att det inte var klokt, svårast med vår hund är att få titta på områden som gör ont, han blir knasig och hotfull. Direkt när det hände så tog jag i tassen och blev blodig i handen, han fick sen slicka ifred och vårda sig själv och vi såg att det var sporren som blödde. Sporrarna tar man bort på vissa hundar för de har ju ingen funktion, oftast så fastnar de i och skadas just där så det är inte ovanligt att man kommet in till veterinären och de får ta bort sporren. Han blöder inte längre men vi måste hålla koll så att det inte blir infektion av det hela.

Letade bilder på sporre men hittade bara bilder på hönor och deras sporrar, men däremot så fann jag en bild på den typ av broderi som jag har ägnat mig åt i flera år. William Morris heter han som har gjort mönstren och så här ser de ut. Har tagit bort bilden.

8 kommentarer på “Fel BH men pralinerna slank ner

 1. Att köpa BH kräver verkligen sin kvinna och är inget man klarar av i en handvändning. Nej, det tar allt sin tid och är faktiskt svårare än vad män tycks tro! När jag hittar något passande köper jag alltid ett par stycken vid samma tillfälle så jag har… Är nog dags snart när jag tänker efter!

  Vilken otur med vovven! Förhoppningsvis läker det säkert men det är nog klokt att hålla koll på tassen. En gång klippte jag för mycket på en klo och då hade vi också blod överallt. Inte kul men man lär sig av sina misstag!
  Kramar!

 2. Hej..Otroligt vackra kuddar, man måste väl ha ett tålamod för hundra för att fixa dessa brodderier, jag är en sådan som köper färdiga…säger väl allt..fniss…av vem av oss som har tålamod menar jag…Kramisar Carita

 3. Stackars vovven! Men det går nog bra utan infektion, så duktiga de är som tvättar sig så fint.

  Ang BH, så lyckades jag köpa två jättebra för en hundring, sån tur jag hade och så glad jag blev! Dessutom ser det nästan ut som om det finns någonting under…:)

  Lycka till och hoppas du kan byta dina bh:ar till några som passar.

  Vilka oerhört vackra broderier… 🙂

 4. Jag hade liksom Madonna tur när jag var i Helsingborg. De har en affär som får in olika partier med märkeskläder och där hittade jag Triumf BH:ar som satt perfekt. 50 kronor stycket gav jag också så jag tog 3. Jag avskyr att prova för det är sällan som man hittar en som sitter snyggt. Om man inte går in i en riktigt underklädesaffär och då är det svindyrt. Det är jag för snål för 🙂
  Jag broderar, virkar eller stickar inte 😦 Jag köper mest färdigt! Men jag har gjort det ”förr” vilket hemskt ord, då blev det rosenmönster. Dina kuddar påminner om Blekingesöm fast i andra färger!
  Kram

 5. Det är så dumt för jag brukar alltid köpa Sloggi, jag vet vilken storlek och modell som passa kanon. Men så får man syn på något nytt och sliter åt sig det och så står man där sen och ser dum ut.

  Nu ska ni inte tro att mitt hem är fullt av dessa kuddar. Nej, jag har broderat mängder som ligger i en stor låda, det ska monteras och sys själva kuddarna av dem osv. vilket aldrig verkar bli av. Jag är mest för tavlor, broderat i petit point (tror det stavas så) det ska vara lite stil på det hela, inga stora stygn eller de där lättsydda sakerna som man köper med mönstret målat på linnet. Nej, jag vill ha avancerade mönster och gärna blommor… det är vilsamt att sitta och brodera framför TV.

 6. Vackra kuddar, men lessamt med hunden.
  Behåinköp är stora grejer för mig. Ja, på flera sätt. Är ju rätt så välutrustad å ena sidan, men å andra sidan så är det så himla viktigt att dom sitter helt ok. Skulle aldrig kunna skicka efter på postorder tex.
  kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s