Vardag

buss5.jpgNär jag nu fick en dag utan hundpromenad så passade jag på att åka till vårt centrum. Tänkte byta den där amningsbhn mot två vanliga bh och lyckades med det.

                                                          obj.jpgVisst är det snyggt… men så där sexiga underkläder köper jag aldrig nu för tiden. Här kör vi med hederliga Sloggy…

Jag kan ju aldrig låta bli att gå in på bokhandeln när jag är i vårt centrum och klart att jag köpte fyra stycken. Först hittade jag tre och skulle gå och betala, men då visade det sig att man fick den fjärde gratis. Sen stod jag där och valde och valde och plötsligt blev jag snurrig i skallen, trodde att jag skulle svimma, men så gick det över lika plötsligt som det dök upp.

Satte mig på en bänk i solen och bara njöt, ringde upp min man på mobilen… det ser ju ut som något helt vanligt att ringa på mobiiilen. Men jag har en som jag sällan använder och nu fick min man en chock när jag ringde till honom. Va har du mobilen på?

Är jag mossig eller? Ja, jag är nog det rent tekniskt, vill vara i fred när jag är ute och rör på mig och glömmer alltid bort att ta med eller sätta på mobilen. Men jag har tänkt att jag ska ändra mig lite där för mina barn klagar så mycket på mig och min avstängda mobil.

0711_topp_img_olycksfall.jpg Jag springer hela tiden och tittar i fönstret för att se om mannen och Watson kommer snart. Undrar om han har strut? Det är ju ingen höjdare, då springer han in i alla dörrkarmar och så fort han ska vända sig så är strutskrället ivägen. När han väl är hemma så kommer jag känna mig lugn igen och jätteglad att han finns här hemma igen.

4 kommentarer på “Vardag

 1. Det mest troliga är väl att han får ha tratt kanske någon dag. Men det kan ju inte hjälpas. Det finns en form av mjuk och uppblåsbar tratt som man kan beställa via nätet. Vi hittade inte den till Herr Hund men min arbetskamrat fick beställt en och det är rejäl skillnad!

  Hoppas Watson är hemma nu och har det riktigt mysigt med Matte och Husse!

  Kram och Voff!

 2. Hej Maggan, och tusen tack för din kommentar inne hos mej! Vad roligt att du också upplevde huvudmassagen så positiv, jag blev väldigt avslappnad själv och ikväll gjorde jag den på mamma och hon tyckte att det var helt underbart avstressande. Jag blir nyfiken när du skrev att du fick massagen på ett ställe där de hade ayurvediska behandlingar, prövade du nån annan behandling där? Förresten känner du mej sen tidigare…genom mina bilder…kanske du vet då? Jag ”började om” med ny dagbok så att säga, för det var så många här hemma som började känna igen mig. Kramar till dej!

 3. Mina prylar.. jag fick ett presentkort från ungarna ett år när jag fyllde år till det här stället. Det ingick huvudmassagen, och så en oljebehandling som jag inte kommer ihåg vad den heter men de låter en varm oljestråle rinna långsamt från hårfästet ner bak över håret. Något så ljuvligt har jag nog aldrig varit med om, jag var helt borta. Sen tog det ett tag att få bort oljan ur håret men så gott jag mådde efter den behandlingen.
  Nu blev jag glad att jag fick tag i dig igen.. konstigt det är som om man känner på sig att det är någon man gillar. Jätteroligt vi hörs en massa mer hoppas jag.
  Kram

 4. Vad har hänt här på WordPress? Jag försökte komma in på din sida men det var helt omöjligt…..Men nu är jag här och va roligt att jag fick reda på mer om dina behandlingar, för det är en dylik behandling som du varit med om som jag också skulle vara intresserad både att få och lära mig utföra.
  Det är vissa kontakter som ger en positiv energi, därför återvänder jag hit till dej, ha en riktigt bra dag! (är hemma på lunch o ska tibaks till jobbet…kommer tillbaka ikväll o läser alla nya inlägg du skrivit )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s