Dimma både här och där

 

Plötsligt vällde dimman in så nu ser jag nästan inte huset mitt emot. Dimma kan verkligen ta över hela landskapet och tystnaden som blir, vad beror den på? Är det fukten i luften som lägger sig som en hinna över ljuden eller?

Jag och Watson fick en härligt promenad i solen, jag gav honom en värktablett före vi gick ut, ska säga att det är speciella tabletter till hunden som vi fick av veterinären. Har hört att en del inte fattar att människans värktabletter är farliga för djur. Idag äter han inte sin egen mat, men lockmaten jag lägger ner i hans skål, den glufsar han i sig. Men jag vågar inte ge honom våra rester för ibland blir han dålig i magen av sån mat. Bara tanken på att springa ut och in med en nödig sjuk hund får mig att avstå från att ge honom hemlagad mat.

Nu väntar vi på att husse ska komma hem, jag ska väl ta och laga lite middag till oss. Det blir fläskkotletter ikväll med gräddsås och broccoli för min del, mannen kan ju få lite potatis och sen ska jag göra en stor paprika sallad då jag kom över ett helt nät med väldigt goda paprikor för 10:- Willy´s är bra på grönsaker och frukt tycker jag.

4 kommentarer på “Dimma både här och där

 1. Vi har dimma här oxå, precis som hos dig den bara välde in, allt blev grått.
  Paprikasallad låter väldigt nyttigt, själv har jag stoppat i mig aldeles för mycket pasta.
  Tänka att aldrig ögonen blir lika mätta som magen

  Kram

 2. Vi har sluppit dimman hittills men vem vet hur det ser ut i morgon bitti.

  Jag tycker Willy’s har bra pirser på grönsaker. I dag kostade färsk broccoli bara tre kronor! Så det blev broccoli hos oss med!

  Kram!

 3. Dimma här också eller ”mjölkhimmel” som B sa när hon var mindre… 😉

  Midda’n låter god – jag älskar broccoli!
  Kan man få ett recept på paprikasalladen?

 4. Här är det klart och vackert. A frågade just om han skulle väcka mig vid månförmörkelsen. Jag tackaade nej. Jag har inget behov av att gå upp klockan 4 för att se på mörker. Det räcker om jag blundar 🙂
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s