Stavat till gång

Hela dagen har solsken2.jpgstrålat på sitt ljuvligaste humör…visst blåser det lite för mycket men ljuset, ljuset är så underbart.

Det var ett tag sedan jag gick med stavarna, brukade ta med mig hunden och stavarna men det har blivit lite för trixigt när han ska nosa så mycket där tikarna har revirpinkat. Han är som en jordfräs och jag blir trött på honom, tidigare gick vi så härstavgbild.gif med ett sele runt min mage som fjädrar lite när han drar. Men nu fick han allt stanna hemma för nu var det min tur att gå på tur och bara njuta.

Fick lov att stanna rätt ofta låssades att jag tittade ut mot havet och njöt av utsikten. Men ärligt var det den dåliga kondisen som tvingade mig att stå där och glo. Men om jag travar på den här rundan hillevi07_200px_.jpg nu varje dag, plus hundturen så ska det väl bli lite ordning även på mig. Min man köpte en ny stegräknare eujxbtcaudzkb6ca3wweovca2uvtxvcas23ek3cac8fa2fcakbfwt7caign27wcaphgum0caijeg27cacrj7b2caaxkn7gcal1yq82cav06tshcat1rqo6carqtjtfca7qbykhcasotuzkcad8k58d.jpg till mig idag, med lite tur så kanske den kan ticka på hela min vakna tid ett dygn. Den gamla jag har stänger av sig när jag någon gång under dagen böjer mig lite över den. Då blir jag sur som ättika för jag har aldrig lyckats se hur många steg jag har gått en hel dag.

Jag är ju tävlingsmänniska så tanken är att stegräkningen ska tagga mig själv till stordåd. Hrmf,  okej tagga mig bara lite extra då…medalj_tm.jpgKanske att Watson hund_1195719017.jpgblir glad om jag pinnar på och slår mina egna små rekord.

                             Idag bjuder jag på frukt.jpgså varsågod och förse er….

5 kommentarer på “Stavat till gång

  1. Flera korta promenader är ett tips om du vill nå resultat utan att gå i timmar och slita. Jag har gått mycket uppe i Jämtland, och igår i Stockholm blev det mycket också så gumman skulle få sova ordentligt i vagnen innan allvaret i stan tog vid, (Kulturhusets barnavdelning bland annat). Det gjorde susen på stegräknaren. Sen blir det lite att traska mellan perronger och cityterminalen, bussen och båten osv också, mer än man tror.
    Kram på dig!

  2. Välkommen i stegräknarklubben! 🙂
    Jag har bara puttrat omkring hemma idag, så det har bara blivit drygt 2000 steg, men kommer man ut så blir det ju bra mycket mer…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s