Nu vet jag att jag har ett ryggslut

Hunden skällde på morgontimmarna hörde väl tidningsbudet, jag for upp ur sängen för att få tyst på honom och KNAK i ryggen så nu sitter jag här och ojjar mig. Redig värk och vill inte röra mig, har tänkt att mannen med den snoriga nästan och förskräckliga hostan ska få smörja min rygg med något som lindrar.För första gången på alla våra år så sover min man i eget sovrum. Han är förvisad dit tills förkylningen släpper… men så gott man sover när man slipper snarkningarna från sin lilla gubbe.

Idag ska vi befria Watson ifrån alla bandage och jag hoppas att han kan låta såret vara ifred nu.

Jag ska gå och kika i medicinskåpet om jag har något mot värk jag kan ta.

Grått det är idag hoppas det inte blir regn…. Om jag kan få ryggvärken att släppa lite ska jag gå en tur med stavarna.

7 kommentarer på “Nu vet jag att jag har ett ryggslut

 1. ojsan!

  Jo det känner jag igen. När man gör alltför häftiga rörelser utan att man hänger med på att man gör det. Sen efteråt inser man… att… upps!

  då jag får behandling hos sjukgymnasten och ligger på mage en stund, brukar jag inte alltid känna hur korsryggen blir ledsen förrän jag hurtigt ska ta mig upp igen…
  Då gäller det att ta det väldigt försiktigt i stället *s

  Hoppas att ryggen ger sig!
  och lilla gubbe har varit förkyld lääänge nu.
  önskar er sol och förfriskningar.
  Fyndigt va 😉

  Kram (en försiktig en då med tanke på stackar ryggen)
  Cattis

 2. Om du tar dig i & ur badkaret så kan ett varmt bad hjälpa musklerna att slappna av så saker & ting halkar rätt igen; eller så en kvart på platta golvet kanske?
  Hoppas att du blir kompis med ryggen snart igen! 🙂

 3. Vilka mysiga småbilder du har till dina inlägg 🙂 Rygg ja jag har en som hugger till ibland. Det varar bara 10-15 sekunder sedan klingar det av igen. Men jisses vad ont det hinner göra på denna korta tid! Tur det inte kommer så ofta! Hoppas du känner dig bättre efter lite massage. Skönt för Watson att slippa bandaget.
  Här hemma hjälper det inte om gubben byter rum för det är JAG som snarkar 😉
  Kramar

 4. Syster Yster… jag tycker det är roligt att leta bilder, bra för mig att ha lite att göra…
  Imorgon får min gubbe ringa till husläkaren han måste nog få penicillin, luftrören låter för jäkliga. Men jag har ännu klarat mig från hans baciller, men istället så håller mina luftrör på att få spunk igen av astma…men jag håller tummarna att det går över med en massa spray.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s