Ut och jaga steg

 Idag kan man inte klaga sonne.jpgsolen överträffar sig själv. Jag ska ut på promenad med Watson och jag har ställt in min nya stegmätare. Här ska varje steg kollas, den har suttit i byxlinningen så fort jag gick ur sängen imorse. Varje litet tick får mig att känna mig stolt över varje litet steg jag tar… ha ha!
Mannen låter som ett tröskverk med krupp så doktorn får han besöka idag. medecin_09.gif Antar att det blir penicillin….
När jag satt och kikade på bilder så hittade jag klippdockor.. men minns ni så kul man hade med sina klippdockor. Vi klädde av och på syrran och jag och tur som en tok så var en god vän en baddare på att rita så hon gjorde dockor och kläder som man sen kunde klippa ut och leka med. Hittade en som jag kände igen, bb2198c5388d2ae7591145e1cf5dbedd.jpg lite naiv och gullig jämfört med den mer moderna klippdockan …  eller varför inte en gammaldags i modernare tappning, för inte skulle väl en klippdocka i min uppväxt visa tuttarna?
Nu har jag inte tid att sitta här på ett tag måste ut och jaga steg…

12 kommentarer på “Ut och jaga steg

  1. Ahh…jag älskade klippdockor när jag var barn. Men inte dirrekt leka med dem utan rita egna och ge dem en komplett garderob och andra nyttiga prylar. Synd att inget av det är sparat.
    Jag hade en samling katt-dockor som tillsammans bildade ett helt litet samhälle med bibliotek, affär, hotell mm.
    Ha en skön dag!

  2. paljettenq… åhh jag önskar att jag hade varit din vän under uppväxten. Drömmen var att sitt nära en bekants dotter som var konstnärlig, så det räckte och blev över. Hon ritade fantastiska dockor och kläder som jag sen fick färglägga och leka med. Henne låda med dockkläder glömmer jag aldrig, den var full av ljuvlig fantasi.
    Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s