Möter kanske en skunk imorgon

051017_feber_90.gifHar ju inte helt tacklat av, halsont och säkert feber har jag, tänker inte ta tempen alls. Vaknade före åtta och mådde skunk i halsen och tänkte för mig själv att nu jäklar är det min tur att tycka synd om mig, ynk.

Fick ringa tandhygienisten och ställa in och boka nytt möte senare i mars, vilken tur att jag vaknade före åtta. Nu har jag tagit mig ur sängen och måste snart gå ut med Watson. Det blir banne mig ingen dusch denna förmiddag, tror att jag överlever utan. Jag vill bara sova…

alfons_kalas.gifKalaset var så trevlig igår, jag fick äta  lax.jpg och prinsesst_rta_261223w.jpg synd att klaga.

Morbror hade haft fullt drag hela dagen och kvällen, när vi kom satt delar av arbetarkommun där och firade, Coop hade varit där och andra vänner och ideella föreningar. Tänk så avslöjande gratulanterna är en sån här dag, jag menar som ett monument över födelsedagsbarnets liv… och jag var så glad för min morbrors del han är en pärla, ungdomlig med så stort hjärta. Han som har jobbat för sossarna i hela sitt liv på längden och bredden, han och hans vänner igår kunde berätta rövarhistorier som fick oss alla att gapskratta. Härligt med äldre personer som delar med sig av sitt liv.

När min mamma flyttade hem igen och födde mig boendes hos mormor så var morbror kvar hemma som sista och yngsta barnet, så han är på ett vis det närmaste jag kan komma en bror. Han tog hand om mig när jag var liten, bytte blöjor och lärde mig en del trix vid middagsbordet som mormor inte gillade. Jag satte tidigt mina mackor, smack under bordet med hans idoga träning. Man kunde även skjuta gröna ärtor med skeden men det var inte heller så poppis hos mormor.

vwtbbr9aoybyvxb-me6dacxc1hhiypmnhvbphvmmkop42fi-of1wojg8oqbjvkb2kpcpppfzowycannb6ee1fpi7agp14x1ze6fg2gvfpvneifx9fmamp6l3votbp_3ogtbhzhwgxmvu0w6kkhnfp.jpgOhh, nu kom jag ihåg att jag har lovat yngsta grannpojken att komma hit imorgon och leka. Måtte jag nu pigga på mig så att jag orkar det, för han blir så besviken och ledsen, det blir ju så sällan han och jag träffas nuförtiden. Han den lilla killen satt ”nästan hela sitt första år” i mitt knä, vi bodde ju dörr i dörr då. Stora djupa bruna vackra ögon har han och mitt hjärta fick han den söta lilla skunken…ja, jag kallar ungar så med varmt hjärta… skunkarna gillar jag.

3 reaktioner till “Möter kanske en skunk imorgon

  1. Så trevligt att födelsedagsbarnet fick den uppskattning som han förtjänade! Dessutom fick ni ju god mat så alla blev väl nöjda på sitt sätt! Prinsesstårta är min absoluta favorit! Jag som annars gillar choklad men när det kommer till tårta så…

    Krya nu på dig så skunken kan komma i morgon!

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s