Har varit i kontakt med barnet i mig

mjukis_pirat.png Fick sällskap idag av min lilla fantasifulla grannpojke. Vi började med saft och bullar och gick över till en macka med kaviar och ost…efter en stund slicka han på mackan och sa att det inte var någon ost där. Jo, sa jag och tog fram tuben med ost och kaviar, klämde ut en sträng och pekade på det vita och sa ”ost” och det röda är kaviar. Jaha sa han och åt vidare som ingenting.

Vi byggde lego och letade upp hinken med alla småprylar efter mina ungar. Det tog ett tag att rota runt och ställa upp allt, kul de är när de leker, så inne i sin fantasi.

Sen kom han ihåg vad vi gjorde förra gången han var här och det vill han leka igen. Jag fick bygga en strand och ett hav under vardagsrumsbordet, sen var det min uppgift att gömma skatten skattkista-ani.gif och alla hundens ben stenkumla1.jpg under den blå filten. Sen tog han ett djupt andetag och dök ner i havet, letade i sanden och fann både skatten och alla knotorna.

Vi la ihop knotorna till ett skelett skelett.jpg på bordet,  det var han väldigt imponerad av…ni kan ju tänka er Watsons alla kokta halvgnagda köttben och så några oxhudsben. Det han gillade bäst var en halvtuggad munk som liksom log och fick bli munnen på vårt skelett. Efter en del protester var det dags att gå hem, jag la lite päron i klyftor och russin i en påse och med det var han så himla nöjd.

ballonger_1189498769.jpgIdag fyller min son år och jag tänkte att jag skulle baka en tårta till på lördag, men han vill inte alls ha, så jag lämnade ämnet. Han ska ha fest på fredag kväll med sina polare och jag får väl baka en tårta och smälla i mig själv om jag vill. Presenten från oss blir en ny säng från IKEA, hans brakade ihop, så han har legat på madrassen rakt på golvet rätt länge. Men nu är det dags för en riktig säng igen tycker päronen.

fisktarta2.jpg En fisktårta borde väl passa en fisk?

8 kommentarer på “Har varit i kontakt med barnet i mig

 1. En bra present som garanterat kommer till nytta! Sonen har verkligen gått in för att använda sin. Särskilt på helgerna…
  God natt och sov så gott när det blir dags!
  Kram!

 2. Va mysigt det låter! 🙂

  Ingen tårta? Om han ska va så svårflörtad hjälper jag gärna till att äta upp den! 😉

 3. vilken härlig dag du verkar haft ..passar på att önska dig en toppen helg min klon
  Kram ingrid

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s