Som hund och katt

Det är inte så mycket att skriva om.. vi har en röd rod_katt.jpg som retar en hunden till hans ser ut så här litenhund_1172328565.jpg

Själv sitter jag här vid datorn och sällskapar katten och då blir Watson galen och skäller, morrar och låter tassarna dansa på dörrfönstret. När jag är i Watsons halva av lägenheten,  så far Tyger omkring och det rasslar och faller saker på golvet, så jag måste titta vad han hittar på.

Det är lugnare med hund kan jag lugnt meddela de håller sig i alla fall på golvet och i soffan. Den här galna varianten av katt är överallt… jag tittar in i rummet och katten är borta, då står han högt upp på en hylla i jämnhöjd med mitt ansikte och jag är 1.74 cm lång. Han skrämmer mig den token.. blommor är han inte van vid, han tror att det är något slags tilltugg.

Så jag vet inte om jag skriver mer i helgen, kanske blir det lugnare när mannen är hemma då kan vi ju sitta i varsin ”halva” av lägenheten och kela med varsitt djur.

Jag är redan väldigt trött på att passa fram och tillbaka, stänga dörrar och se mig om väldigt noga hela tiden.

På eftermiddagen kommer en vän och hälsar på men just nu vet jag inte om jag orkar ha besök just idag. Har ännu inte varit ut med Watson på vår runda så vi får se om jag får lite mer energi med dagen. jagarsatrott.gif

7 kommentarer på “Som hund och katt

 1. släpp ihop de ..det där gör de upp de emellen..de kan varandras språk ..kruxet är bara att de känner av din oro
  jag hade en gammelkatt förut ..han var nog kring 18 år när vi tog hand om en storpudel ..efter några dagars morrande å fräsande så hittade jag de tätt ihop i soffan ..snacka om att man blev paff ..det trode jag då inte ..om den katten ..*s* hare gott å trevlig helg min klon ..kram Ingrid

 2. Förstår att du blir djuriskt trött…
  Jag tar påsklov nu – medan jag är borta pågår det en kul tävling där du kan välja mella ägg-stra fina priser! Glad påsk!

 3. Jag kan verkligen se framför mig vilket halabaloo här skulle bli om en katt kom in i huset! Herr Hund skulle förmodligen fara fram som en vilde. Jag vet inte om jag skulle våga släppa ihop dem men djur brukar reda upp saker själva… Oftast går det bra! Men inte alltid så kanske bäst låta dörren vara stängd!
  Kram!

 4. Hej och trevlig helg min vän!

  Ja det kan inte vara lätt att mixa dessa två djur i samma rum, tur det inte är på lång tidsrymd. Blir väl rena rama semestern nar katten flyttar hem =))
  Vovsingen, han vill väl bara leka?
  Tänker på sonens hund, hon vill leka med katten som bara frääääser…Jag väntar med spänning på kvällens melodier..hejja Sibel..kram Millanmill

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s