Lite bilder

Nu har vi varit iväg och handlat godis till ungarnas påskägg och jag kände att jag inte ville ha det vanliga påskägget med fin choklad i utan vi hoppade in i vår underbara blomsteraffär där de binder buketter som man kan dö för.

Idag bad jag att få en rosa dröm och killen som så fluffigt binder blomsterdrömmar satte igång. Vi stod länge och väntade på vår tur och jag var inte ett dugg stressad över det utan njöt av deras buketter som plockades ihop en efter en. Nu har jag fått hjälp med att sätta in lite bilder som jag har tagit både idag och tidigare så nu blir det familjealbumet som kommer fram… stick alla som hatar sånt.

Först vill jag börja med bröllopsbuketten som min dotter gav oss när vi firade 30 års dagen och den vackra tavla vi fick av min mamma… kommer här 200803-036.jpg  200803-032.jpg

Sen min påskbukett i rosa 200803-039.jpg

Jag har kommit fram till att jag är galen i blommor… synd att det är så dyrt för vore de billigare så skulle jag alltid ha många buketter hemma.

7 kommentarer på “Lite bilder

 1. En sån alldeles…..alldeles…..underbar påskbukett….!
  Sänder över en stor påskkram till dej….här…varsågod…..! *kram*

 2. Åååå så vackert!

  jag gillar oxå blommor. Fast allra bäst är de när de sitter i rabatten… Fast nu har jag ingen rabatt… Får väl skaffa mig så småningom 😉

  Tavlan är ju oxå urtjusig.
  Fantastiskt med 30 år att fira. Det blir alltmer ovanligt. Hoppas åren varit mestadels lyckliga 🙂

  Kram å glad påsk
  Cattis
  (på semester i Norge)

 3. Jag älskar också blommor och grönt. Har tagit in ris av jasmine, äpple och syrén bland annat. Nu börjar de knoppas så där underbart… det finns bara ett problem… Jag tål inte blommor och blader! Trist, väldigt trist!

  Önskar dig en riktigt glad påsk! Jag har inte fått en rosa dröm, inget påskägg heller, inte ens en påskpuss! 😦

 4. Vilken vacker påskbukett.

  Har funderat lite på det där med kraven på fyrtiotalisterna, som du skrev om. Tänk att det har blivit så. Nu kommer man inte duga när man går i pension, utan då ska man vara tiptop med vältränad kropp och tjusiga kläder.
  Och vi som är lite runda, vi duger aldrig. Det finns runda kvinnor som är så vackra och bär upp sina kläder väl. Tyvärr räknas inte jag dit. Tycker inte att jag passar i något. Vore befriande att ha en stor, vacker afrikansk klänning att sätta på sig.

  Ha nu en riktigt fin påskafton!

 5. imse.. jag ser dig enda hit och du är så vacker helt och hållet!
  Extra många kramar till dig!
  Vi får väl öppna en klubb du och jag för alla kvinnor med former, vi kan ju sälja tält hihi jag kan ta ett förtält i grönt som omväxling…
  Skoja lite får jag väl va?
  Puss

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s