Allt går över

40__mainpicture__cyhzlokkjywmrxepsjbyb.jpgRäkna med att jag i eftermiddag ser så här glad ut, har ett besök hos tandhygienisten inbokad efter lunch. Så min dag blir minimerad av oron, den idiotiska oron. När jag väl sitter där i stolen, så är det så lugnt och går så bra, men tiden innan jag har kommit dit är ångestfylld, samma varje gång. Njursviktiga brukar få problem med tänderna och det tänker jag undvika till varje pris, därför går jag till hygienisten två gånger per år och kollar mina tänder även hos tandläkaren varje år. Allt för att inte tappa kontrollen över mina gaddar… vilket inte jag har tänkt ska hända.

Även idag tar det negativa tänkande lite för stor plats hos mig, men jag vet av erfarenhet att det brukar lätta. Kanske inte så konstigt att jag drabbas av meningslöshetens förlamande tankar, det måste kanske få finnas plats för lite gråtoner i varje persons liv då och då. Det är egentligen inte så att jag tänker negativt, det är bara en tung känsla som sitter i mig redan när jag vaknar. Depression kallas det väl för, men det går över, allt går över…

6 kommentarer på “Allt går över

 1. Kände ingen mej SÅ! Mitt negativa tänkande känns som om det tar över hela mitt liv för tillfället :O(
  Och jo klart det går över, bara att invänta.. :O(

 2. Så sant! Visst går det över bara man låter det ta sin tid, fast det är ju så okristligt svårt att se det medan man är mitt i det och både man själv och omgivningen kan bli lite otålig till slut… Det där ”känner ju vittnet till”…;-) Tack för support hos mig. Allt känns ju alltid lite lättare med både delad börda och delad glädje.
  Kram!

 3. Det går över, just det. Så bra att tänka på. Lycka till hos tandhygienisten, kanske känns det lättare efteråt.

  Vilken söt bild du har satt in förresten!

  Kram

 4. Möt din deppighet med att kura upp dig med te och en filt. Sov och vältra dig i eländet…frossa film och radiolyssning. Låt Watson värma dina fötter och bara var.
  *sänder över ett fång med positiv energi*

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s