Här sitter jag…

                                 

Paljettenq skrev om var man sitter och ville se hur det såg ut där jag sitter och här har jag ett foto från förra julen. Jag har ett rätt stort skrivbord för det är mycket jag vill ha plats med, symaskin, staffli och så alla mina högar som växer upp med en farlig fart efter att jag har hållit på med något. Men jag är rätt ordningsam, pedant var jag tills jag blev sjuk.

Under bordet ser man min hopfällbara grå massagebänk, jag har ju jobbat med healing i många år. Mitt dåliga samvete sticker fram en pedal där till vänster… ser ni? I fåtöljen brukar Watson ligga och hålla mig sällskap, han har nu även en fyrkantig hög box som vi har ställt framför fönstret så där sitter han ofta och tittar ut. 

 

Sätter in en bild från min balkong.

Nu hoppas jag att ni andra sätter in lite bilder där ni sitter nu framför datorn.

14 kommentarer på “Här sitter jag…

  1. Fin utsikt, underbart! Här är det inte pjåkigt heller just nu, med blommor som lyser upp.
    Är trött och … ja, trött, (fibroont, gör mig trött på ett annat sätt) så jag säger bara Gnatt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s