Mår du bra?

En rätt grå söndag som slutade med regn nu på kvällen. Den här dagen blev väl inte som jag hade tänkt mig om jag nu i ärlighetens namn hade tänkt ett dugg om dagen. När jag vaknade så kom min man hem med hunden och jag frågar alltid när de kommer innanför dörren; om det är bra? Mannen svara alltid ”bra”,  jag har ju gud bevars skrytigt om att han aldrig är sjuk och sedan jag skrev det har han ju legat som en kåldolme med hög feber och en hosta som deporterade honom från vårt gemensamma sovrum till det lilla gästrummet. Men tillbaka till idag och min fråga hur han mår…..så blev jag både snopen och nervös när han svara ”dåligt”. Kan ge mig på att det är straffet för att jag skrev att han aldrig är sjuk.

Det visade sig att han hade fått så där ont i magen igen som han hade för en del veckor sedan. Det magonda som vi kom fram till nog var gallan. Han hade hasat sig runt med hunden på morgonturen, det magonda hade värkt och gnolat sedan fyratiden på morgonen. Men nu fick jag fart på mig själv och såg till att han ringde vår närakut och fick en tid redan på förmiddagen. Hem kom han med tabletter så länge, han hade lovat läkaren att kontakta husläkaren imorgon och bli utredd. Så nu får jag äntligen iväg honom dit…

Jag har försökt sätta in en bild som skulle visa er utsikten över det andra hållet, men det funkar inte med bilderna ikväll, så det får jag väl göra en annan dag.

Jag vet att det var något jag skulle berätta om men det är tomt i bollen som efter en härdsmälta, inget som funkar, lika bra att jag går och lägger mig.

Gonatt på er alla!

 

 

 

 

4 kommentarer på “Mår du bra?

 1. Skönt att mannen din blir utredd för inte är det lyckat att gå omkring med magont. Husse har haft en del problem med sin mage från och till så det gäller att vara försiktig.

  Jag ser fram emot att se utsikten över andra hållet för den första var ju helt underbar!

  Kram och god natt!

 2. Men du har du haft den underrubriken tidigare?

  Jag vet ju vad du menar, men eftersom det är jag som läser, så blir det lätt nåt helt annat ju.
  😀
  Fin loggabild hursomhelst.

  kramar!

 3. oj!

  önskar att maken friskar på sig och får hjälp med det onda.

  Magar kan vara besvärliga, men oftast är det inget ”farligt”.

  Håller tummarna!

  Varma kramar
  Cattis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s