Jag har en plan

Jag har en plan för dagen och det är ju ovanligt… till att börja med är det duschen, hundpromenaden och lunchen som gäller. Sen om jag orkar ska jag gå ner till vårt centrum, där har det öppnat en drop in och jag funderar på att låta dem tvätta och klippa mitt hår.Bara tanken på att sätta sig där och få håret tvättat får mig att njuta. Igår var det Watsons tur att bli klippt och tvättad, hem kom en liten bäbis, korthårig och doftande av nytvättad päls. När mannen har köpt nya batterier till vår kamera ska jag foto honom så ni får se hur han ser ut nu utan allt lurv han gömde sig i tidigare.

Just nu vet jag inte hur jag ska hinna allt som jag har planerat till idag…Som ni säkert förstår blir det lite högar och rörigt när jag oftast inte gör ett dyft hemma utan sitter här och skriver/läser eller lägger mig och sover i soffan. Så nu är det dags för

städning och så minns ni väl svarta säcken som ligger framför garderoberna. Ungefär så är det i dagsläget, men det finns sockerkaka kvar om någon vill ha en slurk kaffe även idag och en sockerkaksbit. Kom gärna och stör mig så att jag kan skylla på det när högarna ligger kvar.

7 kommentarer på “Jag har en plan

 1. Jag tar gärna en kopp i dag med och en bit sockerkaka. Behöver få ordning på mitt inre upprörda jag!
  Hoppas du blir vacker som en dag hos frisören så du och Watson är lika snygga!

 2. Även jag är sugen på en kopp, lite skönt, snällt skvaller skulle inte heller sitta fel 😉
  Jag skulle behöva koppla av hjärnan och bara låta det som dyker upp få ramla ur munnen.
  Kram

 3. Tänk så spännande det vore om vi verkligen kunde ta den där koppen kaffe och låta det som vill ramla ur munnen få ta plats.
  Det skulle vara ett möte det med er alla på en gång. Jisses vilket babbel…

 4. Här kommer jag travande igen och jag hade nog tänkt stanna en stund. Så någe värst vidare städning lär det nog inte bli för dig idag heller. Däremot tänkte jag fösa iväg dig ner till klippochtvättstället, du nämnde.
  Och när du sen kommer tebax kanske, kanske har jag dragit runt ett varm med sugarn åt dig…men eftersom jag är den jag är så kan jag inte lova nåt och om jag överhuvudtaget nämner något om städning så ska du inte lyssna, för förmodligen skrävlar jag bara, som vanligt…
  😉

  kram på dig!

 5. Gå till frissan är så skönt!
  Hoppas du kom i väg dit.

  Önskar så att jag hade ett badkar med varmt vatten…

  Och nybadad och nyklippt hund är väl toppen 🙂

  En bit sockerkaka och en STOR kopp kaffe, tackar tackar.

  Ha en skön kväll
  kram
  Cattis

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s