Tur att det finns bättre dagar

Precis som färgen här idag känner jag mig lite urtvättad och färglös, sov rätt länge och vaknade med en ristande huvudvärk som jag inte har haft på bra länge. Har mest segat mig runt i morgonrocken idag och inte fått ett dugg gjort. Nu har jag precis kommit upp, ny duschad doftande som en nyponros, rakat armhålorna och benen, len som en babyrumpa. Konstigt det här med duschande, hur sjuk jag än är så mår jag alltid lite bättre när jag känner mig ren. Nu kan ju våren få komma bäst fan den vill för nu är jag nyrakad… nu är vinterpälsen borta.

Gårdagens sorg har lagt sig tillrätta och boar där den inte stör ett dugg, så jag är mer mig själv idag. Känner mig rastlös idag, vill något men vet inte vad. Kan du känna dig så där ibland?

Jag var in på ett ställe och tittade på fritt broderi, jag häpnar över sån skicklighet och fantasi.. får sån lust att sätta igång och har en massa idéer i skallen, men har inte haft orken att sätta igång kanske får lust i veckan som kommer. Tänkte lägga in en länk men det funkar inte hur jag än gör, så jag struntar i det.

Min dröm är ju att gå med i den föreningen och sitta i en grupp och brodera en gång i månaden och få frottera mig ordentligt med likasinnade. Men allt sån får jag vänta med, verkar så tråkigt att betala avgift och sen inte orka engagera sig som man vill. Men jag har sparat deras adress och ska återkomma när jag har fått en njure. Stickcafé åååå, så jag avundas er tjejer som har möjlighet att träffas på ett sånt ställe och mysa, samma är det där så fort jag blir frisk ska jag hänga på och sticka för kung och fosterland.

Nu ropar min man att maten är klar… så det är väl bäst att jag äter lite middag.

Kram på er alla och tack för att ni finns.

 

 

4 kommentarer på “Tur att det finns bättre dagar

 1. Skönt att du känner dig lite piggare nu på eftermiddagen och visst kan en dusch göra underverk! Jag känner mig i alla fall ny och ren på något vis. Ja, ren är ju inte så konstigt men ny… Den rastlöshet som du känner kan jag också känna. Husse däremot sätter sig bara ner och kopplar av till 100 %! Riktigt så lätt har inte jag det tyvärr… Men vi är ju så olika!

  Jag köpte ett broderi för ett par veckor sedan men har inte ens börjat på det! Just då kändes det som om det var precis det som jag behövde men nu vet jag inte riktigt längre. Får väl ta mig samman och ta ett krafttag! Har ju boroderat, stickat och sytt mycket i mina dagar men har kommit i från det på senare år.
  Kramar!

 2. Det där med sticka, virka, brodera, sy ja allting har aldrig varit min grej. Har dock knypplat två ljusmanchetter med guldtråd. Något som min mor glatt berättar för alla. Ett tag hade jag också dille att göra tavlor av korsstyng till kompisar. 100 år sedan. Min mor däremot hon är en fena på det mesta. Har t o m ställt ut sina vävda mattor. Som jag har några av. Men alla dukar hon gjort eller gardiner ligger i lådor.

 3. Rastlöshet är mitt mellannamn…:D
  Att ta en dusch är som en mirakelkur, sällan blir man mer trött av att värma sig i det strilandet vattnet som strilar ner över en. Jag vaknar inte om jag inte tar en dusch på morgonen.

  …och lite avund kan jag känna att du bjuds på middag av din man…(snart får jag också det, snart, snart, snart)
  *kram*

 4. Då hade du mer energi än vad jag hade igår; för första gången på år & dag duschade jag inte på hela da’n! 😉

  Handarbete är en lisa för själen, jag vårdar dukarna efter fammo som guld & hoppas att jag ska bli ”biten” snart också! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s