Undrar om det är tomt mellan öronen?

Undrar just om det finns något där inne? Kanske är det ett gökur som slår, hoppas kan man ju att det inte är helt tomt mellan öronen. Det är ju så det känns rätt ofta nu för tiden…

Dagen bjuder molnfri himmel och solsken, idel kanon väder och fåglarna är på topp av vårlyckan att boa och söka partner. Själv hänger jag me, men så mycket mer är det inte… skulle träffa millanmill idag men ringde och avbokade. Mår så där, och vill bara vara…

Jag har faktiskt varit nyttig idag, i vårt vardagsrum har vi ett vardagsrumsbord med en stor låda i, gissa om det blir fullt av skräp i den lådan? Allt som hamnar på bordet och borde läggas på sin rätta plats rakas rakt ner i lådan, som inte ser klok ut till slut. Så nu har jag rensat, kastat och lagt saker där de hör hemma. En sån liten handling kan ju vara en bra kick att starta dagen med. Hö hö så mycket mer lär det väl inte bli…

I den där lådan hittade jag en lapp där jag hade skrivit upp en bok som jag tänkte läsa; Ivan Iljitjs död av Leo Tolstoj… men se ännu en ryss, undrar vad som gör att jag har hamnat i rent ryss stimmet? Undrar vad som leder mig till alla tunga ryska författare just nu, och faktiskt var det inget medvetet val från början, nu har böckerna och författare liksom blinkat mot mig i bokhyllor på olika ställen. Antar att det är något som ska komma till mig via dessa författare, vilka anses vara de riktigt stora, tunga är de i alla fall, men jag har bara svårighet med namnändringarna de håller på med.

 

Det här med bloggen, jag har nog kommit in i en seg period, tycker att jag går på tomgång och känner inte så stor lust varken att läsa, kommentera eller skriva. Men lik förbaskat sitter jag här allt för ofta, funderar om jag ska ta en liten paus och se om jag klarar av att bara vara, utan att rusa hysteriskt hit till datan stup i kvarten? Egentligen är det väl inte så konstigt att ta en paus, jag har ju bloggat oavbrutet i flera år nu. Äh, ni ser väl vad det blir av det hela, är jag skunk dålig på att kommentera så vet ni varför och det går över.

 

 

3 reaktioner till “Undrar om det är tomt mellan öronen?

  1. Hej! Jag vet precis hur det är.. Man tröttnar, sen kanske man fortsätter eller inte. Roligt att få läsa din blogg igen, det var länge sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s