9 reaktioner till “Gipsad och spjälad blev han

  1. Sååå irriterande med texter som bara går upp i det blå!!!! Händer det bara mig? Kan ni fatta att det bara blev rubrik och en rad kvar av ett helt inlägg. Förra veckan fick jag in rubriken två gånger, men resten försvann. Jag kan ju säga att jag är arg över hur trassligt det har blivit här inne sedan de gjorde ändringen. Bilder fick jag inte heller in idag…
    Sonen blev gipsad och spjälad de trodde det kunde vara allt möjligt och även spricka så det blev ett gips som han ska ha en vecka.
    Orkar inte skriva allt en gång till…

  2. Vilken otur för honom och så onödigt! Hoppas det är snabbt övergående!

    Jag fick inte heller in bilder så jag fick lägga in dem bakvägen och då fungerade det!
    Kram och god natt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s