Ibland får man liksom börja om

Vojne ibland blir inget som man har tänkt det. Gårdagen blev ett fiasko på så vis att jag inte fick gjort ett dugg av det jag hade tänkt mig. Det blev en urk dag och inte förren jag släppte tanken på att åka iväg till Nikis utställning så lugnade det sig, jag blir sämre när jag blir stressad. Under dagen skulle jag få healing av Millanmill, men det var ju bara att ringa och ställa in, tänkte för mig själv att nu sover jag i flera timmar så att jag orkar åka till utställningen. Sen fick jag mail från Rosa att varken hon eller Madonnen skulle åka dit, vi hade boka träff där. Vilken lättnad det var att få avstå från det hela när jag nu inte hade så många som kanske skulle bli besvikna om jag inte dök upp som lovat.

Mannen kom hem från jobbet och vi åkte iväg och handlade middag, tanken var ju att vi skulle ha ätit i stan efter utställningen. Vi lagade en god middag tillsammans; lammytterfilé med potatisgratäng/vitlök och sallad. Jag smuttade på rödvin och kunde sedan lägga mig i soffan och bara vara.

Igår var det en glädjens dag mitt i allt urk, en bloggvän gifte sig efter att ha friat på skottdagen. Jag och Niki skickade chokladogram eller vad man ska kalla det och det kom fram till rätt adress. Så jag vill GRATTA Klimakteriekärringen till ett väl utfört frieri som blev ett äktenskap. Här vill jag bara säga att champagnflaskan skulle sitt HÄR utan den där äckliga blå ramen som jag aldrig numera verkar få bort. För att inte tala om hur svårt det är att få en bild där man vill ha den. Äh, nu slutar jag nog med bilder helt och hållet tror jag. Ingen ide att sitta och leta bilder som inte kommer in eller som kommer fel med skitful blå rand.

Idag har jag en mer normal dag så vi ska passa på att åka till Nikis utställning på eftermiddagen, vår dotter ska nog hänga med, kanske hittar hon något att köpa till sina kala väggar i nya lägenheten.

Morgondagen ska tillbringas i min mammas hammock där jag ser mig sittandes med kaffe och hennes goda bullar, ingen bantning här inte.

Sen har jag fått många tips av Alter Ego (vilket jag tackar för) om vad jag kan göra för att kolla vad det är för fel, här inne för mig, idag verkar allt funka. Jag lämnar över allt det där till min man med varm hand, han får ta tag i det hela ikväll.

11 kommentarer på “Ibland får man liksom börja om

  1. Hoppas att du har det bra med bullar och allt. Ställ inte för stora krav på dig själv.

    Jag är så urdålig på allt som har att göra med tekniska finesser på bloggen. Vill ha det så enkelt som möjligt, men blir avundsjuk på tjusiga bloggar. Sånt kan jag aldrig få till.

    Kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s