Livsglimtar osorterat

Denna morgon startade som en morgon ska utan sniglar eller andra konstigheter. Jag känner mig oförskämt pigg, kan andas som folk och magkatarrstabletten som jag tog igår kväll före nattningen verkar ha givit mig en bättre morgon magmässigt, så skönt att inte må illa. Passar på att njuta av morgonen eller förmiddagen för ni andra har väl som vanligt sett till att allt snurrar på som vanligt medans jag sover. Tack och lov att jag har er som ser till att vår jord snurrar när jag vegeterar.

Dagen bjuder soldis som det brukar se ut utomlands och jag undrar nu för tiden om det är föroreningar i luften som har kommit hit för inte minns jag att det var så här disigt förr. Watson och jag ska snart gå en njutbar promenad i vårvädret.

Nu har jag bytt gardin igen och denna gång står det väl inte var min blogg heter, lite anonymt kanske. Ska testa att skriva bloggnamnet som rubrik ett tag.

Idag ska jag nog passa på att fylla min svarta plastsäck med kläder som bara hänger, det gäller att passa på när energin är lite högre än vanligt. Ni minns plastsäcken som jag la framför garderoben? Min man la in den i klädkammaren efter ett tag, då han insåg att inget skulle stoppas i säcken på ett bra tag. Han är himla bra på sånt min man, han tar hand om mina högar när de går för lång tid. Han ligger ändå efter mig i hög sorterandet så jag tänker inte få dåligt samvete för att han gör lite mer nytta nuförtiden.

Nu ska jag gå ut och gå, har lite rundgång i skallen så det kommer inte ut så mycket just nu… ha ha som om det skulle göra det speciellt ofta annars?

5 kommentarer på “Livsglimtar osorterat

 1. Så det kanske verkligen ger tur att mosa en snigel mellan tårna alltså?! 😉

  Tjusig design på sidan, fast det är lite jobbigt med ljus text på svart bakgrund om man läser/skriver länge… 🙂

 2. Så skönt att få vakna till en ny dag och känna sig riktigt bra. Det behöver du få göra. Hoppas du och Watson fick en härlig promenad tillsammans!
  Kram!

 3. Snygg sida, som sagt! Och skönt när det finns vissa uppåtdagar emellanåt. Då finns det ju hopp om livet. Och det är klart att det vore kul att ses över en latte. Kanske att både du och jag är på G då. Jag tror i alla fall på dig och att allt ska gå bra så småningom, men oj vad du får kämpa. Säg bara till så ses vi! Jag har blivit ganska dålig på att snurra runt på alla bloggar och kommentera. Märker att det blir ett stressmoment i sig. Liksom att blogga, ibland…i alla fall på två ställen;-) Men jag har inte glömt att du finns med knopp och kropp och allt! Ha det bäst i Valborg! Kram 🙂

 4. Jag fyllde en svart sopsäck med böcker i helgen för att rädda hyllan från att sprängas, men kan inte förmå mig att se böcker som sopor och kasta dem. Undrar om det finns någon organisation som kommer och hämtar böcker…?

 5. Charlotte.. inte vad jag vet här i Stockholm. Böcker har ett ringa andrahandsvärde så oftast ger man bort dem för att bli av med dem. Vissa antikvariat tar emot lådvis för några ynka kronor. Jag ringde ett äldreboende och frågade om de hade en läshörna och om de ville ha mina kartonger med böcker. Tursamt nog hade de ordnat allt utom böcker så de tog tacksamt emot det jag kom med.
  Antar att man kan ringa även till sjukhus och höra om avdelningar vill ha böcker gratis.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s