Valborg i soffan

Igår låg jag inbakad som en kåldolme i en säng på skönhetssalong, ansiktsbehandlingen var gudomlig och jag fick massage på överkroppen och händerna under behandlingens gång. När jag lite yr i bollen gick ut ifrån behandlingen så satte jag mig direkt i hårsalongens ”tvätta håret stol” och fick hårvård. Nämen dra mig på en kärra vilken start på Valborg. Ut kom jag med nyfönat tjusigt hår och avslappnad kropp…

Handlade lite fläskfilé med hem till middagen, lagade till filén och gjorde en sås med grönmögelost och små röstis i ungen, till det en stor härligt sallad med både böner och vanliga sallader och majs.

Där någonstans stöp min man i säng… förbaskade gallstenar. Han var och tog ett ultraljud häromveckan och fick en remiss till Ersta som är magsjukhus. Antar att han får gå igenom en titthålsoperation för att bli av med smärtorna och stenarna så klart. Så kvällen blev tråkigt lång och ensam för mig som satt i soffan när han sov. Han har fått några tabletter som ska hjälpa men det tar ju tid och ont gör det..

Sen senare på kvällen så klädde jag på mig och gick ut med Watson som blev helt skräckslagen för just då skulle de naturligtvis börja smälla med fyrverkeri. Jag slet honom ut på trottoaren och sa KISSA men han slet mig hela tiden tillbaka mot porten. Här skulle inte kissas inte, han ville bara springa och gömma sig. Men han har sovit hela natten och är nu ute med husse som är pigg igen…

Idag ska vi åka och handla både mat och annat så det blir väl en dag när jag till sist hamnar i soffan helt slut. In till stan och byta nyköpta skorna som var för små… in och handla kaffeampuller till espresso maskinen, frityrmaskin måste vi hitta en, middag till på lördag och så tårtan så klart. Nu kom mannen in och upplyste mig om att det inte är fredag idag, så vi får väl spara en del inköp till imorgon när affärerna är öppna, det underlättar.

Så är fyllborg över för denna gång och sicken tur att det kom lite regn på kvällen, tråkigt för alla skötsamma som ville njuta av elden, men lugnande för alla fyllskallar.

9 kommentarer på “Valborg i soffan

 1. Vilken underbar behandling du fick. Det satt där den skulle, förstår jag. Det gläder mig!

  Annars tycker jag det är ett otyg att det ska låta så förblånat illa om fyrverkerierna. Skulle väl räcka med att dom är vackra.

  kram!

 2. Vilken härlig början på Valborg i alla fall men synd att den slutade lite sämre. Hos oss smäller man inte smällare eller skjuter raketer vilket är en lättnad för herr Hund och många andra hundar för den delen med!
  Kram och ha det fint i dag!

 3. Det låter som om du hade en riktigt härlig Valborg; synd bara att inte din karl fick må lika bra…
  Jag trodde också att ”allt” var stängt idag, men Bauhaus & alla andra butiker ute i Barkarby hade minsann öppet…

 4. Låter som en väldigt skön och välbehövlig behandling du fick! Hoppas mannen din kryar på sig och får ordning på allt snart!

  Här dånade det av fyrverkerier och smällare hela kvällen och natten. Sov väldigt lite pga det och känner mig som en överkörd bäver idag. Nåja, nya tag imorgon!

  Ha det så gott!
  Kram

 5. ja det händer både dittan å dattan hos dig …ha en fortsatt bra vecka ..kram ingrid

 6. He he he… hoppas ni kom på nåt annat härligt att göra idag då ni inte kunde handla 🙂 Det kanske borde vara stängt på affärer lite oftare, som förr i tiden då de var öppna till 14 på lördagar och helt stängda på söndagar.
  Skönt att bli ompysslad så där, jag ska ta och tigga lite massage av min man nu… tack för tipset;)

 7. Vilken härlig behandling!

  Inte roligt med gallsten, hoppas han blir av med dem snart.

  Se till att du inte sliter för hårt inför lördagen.

  Kram

 8. Känner inte igen mig, kom in här via Solvindars blogg och blev så förvirrad. Hos oss hände inte heller så mycket. Är glad för det eftersom vi har två tonåringar.

 9. Härligt med massage!

  Jag har inte själv jobbat på ersta, men vad jag har hört så är det bra där.

  Det känns som regn på valborg är ett måste..

  Ha det bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s