Stegräkning—uträknad

Är man dum får kroppen lida.. så sant. Jag tog på mig stegräknaren och kopplade Watson, här skulle minsann stegas iväg. Jag vill helst ha ett mål om jag ska gå en lite längre bit så Röda Korset skulle få besök av mig och de ligger fyra hållplatser bort. LÅååång backe med två soffor, jag provsatt båda och tänkte för mig själv ”idiot det här blir för långt”, men den envisa grisen i mig satt på andra axeln och manade fram mig, så visst kom vi fram till Röda Korsets lokal.

Där inne kan man både lämna saker och köpta andra hands prylar. Jag var så slut att jag bara stod som ett fån och hasade mig lite hit och dit för att inte stå i vägen. Lite lagom svimfärdig och trött slog mig den kloka tanken att bussen hem går utanför… en timmes promenad är nog inget för mig egentligen som jag mår, men jag ska nog försöka igen och se om jag har fått lite mer ork i kroppen. Jag gick såååå långsamt och Watson fick nosa i evigheter för jag behövde vila och så satt vi som sagt på alla soffor vi såg.

Bussen yes!

Hem kom jag och lunchen skulle förberedas, äsch jag var vrålhungrig kunde inte få mig att sätta igång någon dietmatlagning här inte utan in i mikron åkte en viktväktarlunch som blev klar på 7 minuter.

När magen var mätt såg jag väl ut så här ungefär, skulle bara vila en stund på soffan före jag satte igång med den där garderobs saneringen. Två timmar senare vaknade jag… så det tar på kroppen att stegräkna.

10 kommentarer på “Stegräkning—uträknad

 1. Så sant som det är sagt, det kostar på att ligga på topp! Nöj dig med en rimlig sträcka nästa gång. Det är ju inte meningen att stegräknaren ska knäcka dig. Men så vill man mycket, får blodad tand och vips kommer det surt efteråt!
  Kram och unna dig en lugn kväll nu!

 2. Hur hittade du bilden på mig? Jag ser ut så där nu, inte bara känner mig, i alla kläder jag sätter på mig. Jag gruvar mig verkligen för något badklädesinköp, som tyvärr måste göras, snarast.

  Godnatt och hoppas att du kan sova trots att du sovit under dagen .Jag har gjort lika två dagar i rad, somnat efter jobbet och nu är jag inte speciellt trött men ska lägga mig och läsa en bok som jag hållit på med i flera, flera veckor. Jag somnar efter några rader.

  /Margareta

 3. Men snälla vän… 10000 steg är det få som kommer upp i, nu är ju du längre än mig, men med tanke på din hälsa! Jag måste trava i 8 kilometer för att nå 10000 steg, inte tänker du dig gå så långt?

  Jag hoppas du fick mitt mail när jag fick brevet/paketet? Jag får så dåligt samvete för att jag inte ringt, men helt ärligt, jag ringer nästan aldrig, till någon, gillar inte att prata i telefon, men gör det gärna när någon ringer… knäppt jag vet, men att ringa själv, det blir aldrig av.
  Sköt om dig och ha rimliga krav på dig!

  Kram

 4. Margareta… jag tror bestämt att du är en trött kopia av mig då. Men visst är vi raffiga med allt det där gröna och så fin väska?
  Konstigt jag får hela tiden plocka upp dig då du hamnar i skräpmailen, kan du fatta det?
  Badkläder… hm, jag köpte en sån där tvådelad i vintras via Ellos eller vilken katalog det nu var. Överdelen ser ut som ett linne och så boxerbrallor till. Jag hoppas det passar min småfeta kropp..
  Kram och sov gott

 5. Märtagreta…det var en tröst att läsa det där om stegen. Jag ska ta det lugnt ser jag eller märkte jag idag, blev så jäla trött att jag sov bort resten av dagen.
  Jo, jag såg ditt mail och inte behöver du ringa mig inte, jag vet att du inte gillar luren något vidare.
  Kramsingen på dig

 6. Du har ju en envishet som få… att du orkade hela vägen! 🙂

  Blev det lättare av att veta att du kunde ta bussen hem? Jag tar med mig min mobil och busskort när jag åker iväg med inlines, utifall att jag inte orkar hem. Man får ge upp om man inte orkar… varje dag är en ny.

  Märtagreta har en poäng… 10.000 steg är långt! Att mäta tiden man är ute är mer vettigt och roligare att mäta. Då kan man ju till och med ta fyra kvartar på en dag för att få den där timmen:)
  Min träningsdagbok på Funbeat är precis så…man skriver in tiden man har rört på sig, och ALLA träningsformer räknas till och med trädgårdsarbete och städning*S* Om man vill kan man fylla i sträckor och annat… men just att det är tiden som räknas är roligt tycker jag:)
  Jag skulle vilja tipsa dig om att iaf kika på Funbeat, den kan ge dig inspiration.

  Jag håller mina tummar för din träning..men framför allt:
  HA KUL!
  *kram*

 7. Du ska vara rädd om dig!

  (ska jag säga…hmmm) Men det är bra att du ändå låter kroppen ta ut sin rätt, när du varit lite taskig mot den.

  Fin bild, om jag inte visste att det var du…skulle jag tro att det var jag.
  🙂

  kram!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s