Här ska städas husbil

 Här har det regnat under morgonen och det var väl behövligt. För mig passar det utmärkt med en molning dag, jag ska städa ur husbilen. Hela hallen är nu full med kassar som ska ner och ordnas i vårt lilla bo. Dottern är på jobbresa och jag är blomvakt så dit måste jag också ta mig en tur, tänkte att jag och Watson går vår runda och så avsluta vi med vattningen.

För många år sedan hade vi båt som vi semestrade i, det äventyret slutade lite snopet för jag tålde ju inte varken slipdamm eller fernissa, jag blev allergisk och tanken var ju inte att mannen skulle vara på båtvarvet hela vårarna och slita ensam med båten, så vi sålde den. Minnen får man ju med åren av allt man har gjort och just ”vår vik” där inga andra ankrade där hade vi solnedgångar som var gudomliga. Barnen sov tungt efter dagens alla badäventyr och vi satt där med kaffe och en liten likör och njöt av kvällningen. När vi säger ”vår vik” då vet vi precis vad vi längtar efter och vad vi tänker på.

Så nu med husbil vill vi hitta liknande ställen fast på land så klart hihi, en liten sjö eller en bit hav med en något platt plats för husbilen, utan andra så att Watson kan få känna hur det är att vara lite fri runt oss. Det var länge sedan jag släppte mina drömmar så fria som jag nu har gjort, bara att komma iväg och ha allt med sig. Vissa söker sig till Campingplatser och andras sällskap vi är nog tvärtom, vi vill vara för oss själva och bara vara, det är semester för oss. Men klart att det är kul att träffa andra då och då men vi har alltid varit lite för oss själva och mått bra av det.

På tal om regniga dagar så ser vi fram emot några sådana även under semester, det är då vi ska ligga i husbilen och lyssna på regnet som trummar medans vi läser våra deckare och tar en fikapaus då och då. Låter inte det underbart?

Nu är det lika bra att jag sätter fart… på tal om det och ingenting så ringde min njurläkare idag och sa att jag ska ta ett prov till i veckan, det verkar ju som om allt går åt rätt håll. Det var tydligen inte ovanligt att sånt här kunde hända med blodplättarna och går det inte över så får jag gå till ”blodläkarna” men nu hoppas vi att det var en infektion det handlade om. Jag kommer att få kollas ännu en gång senare under sommaren för säkerhets skull.

Kram på er hela högen….

Jag planerar för fullt och jag bara älskar långa listor där jag sakta men säkert bokar av det ena och andra.

6 kommentarer på “Här ska städas husbil

 1. Det låter alldeles underbart! Visst är jag social & vill gärna ha folk omkring mig, men lika gärna vill jag bara vara med familjen, eller t o m alldeles mol allena med en bra bok… 🙂 Sverige är ju alldeles fullt med så’na där smultronställen, så ni hittar säkert en alldeles nytt ”vårt smultron” eller två redan i sommar… 🙂

 2. Lycka till med allt som ska fixas men det är ju bara roliga saker! Tänk vilken härlig och fri sommar ni kan få. Bara köra dit ni vill och Watson kan hänga med! Det finns så mycket att se och upptäcka!

  Att du känner dig piggare gör ju inte saken ett dugg sämre heller!

  Kramar!

 3. Hej
  Det låter hoppfullt kring ditt hälsoläge.Hoppas att det fixar sig. Verkar mysigt o praktiskt med husbil.Önskar ibland att man hade en dylik.
  🙂

 4. Hej Svejs

  Har du städat klart husbilen nu , den blev säkert jättefin , hoppas ni får många fina turer med den.
  Här har det bara varit molnigt idag men vi hade också allt behövt lite regn , gräsmattan är gulbrun istället för grön.
  Nu ska det ut med hundarna innan fotbollen börjar.
  Kram
  Lotti

 5. Måste bara få säga att det är starkt av dig att dela med dig av din situation. En sagolik tur, eller var det öde?, att du hamnade hos en ny läkare.

  Jag vet att väntelistan på nya organ är alldeles för lång för att egentligen vara acceptabel. Själv satte jag mig som donator strax efter min far gått bort. Nu verkar det inte som om de kanske kan ta saker som njurar från mig med alla piller man poppar. Hur som haver, jag hoppas att allting löser sig till det bästa för dig och att du får lite krafter tillbaka så att du kan njuta av livet medan du väntar.

  Massor med styrlekramar.

  Bi2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s