JAG SKA BLI FARMOR

JAG SKA BLI FARMOR!

LYCKAN ÄR OBESKRIVLIG OCH VÄNTAN HAR VARIT PIRRIG, FAST JAG ÄR JU OBOTLIG OPTIMIST OCH SATTE GENAST IGÅNG OCH STICKA, BAKSIDAN ÄR REDAN KLAR. TÄNK ATT JAG SKA BLI FARMOR…. OCH MAKEN FARFAR OCH DE KOMMER ATT BO NÄRA OSS OCH JAG ÄR SÅ LYCKLIG ÖVER DET. HÄR HAR NI DEN SÅNG SOM SJÖNG I MIG SOM JAG SKREV OM ATT JAG FÅR ÅTERKOMMA TILL. SÅ HÄR SER VI UT NU BLIVANDE FARMOR OCH FARFAR

SLUTET AV DECEMBER BÖRJAN PÅ JANUARI… SÅ NÄRA INPÅ, OCH VILKET ÅR DET KOMMER BLI 2009 MITT FÖRSTA BARNBARN OCH SEN EN NY NJURE. LIVET ÄR SÅ HÄRLIGT ATT FÅ LEVA!

30 kommentarer på “JAG SKA BLI FARMOR

 1. Det låter mysigt att bli farmor och det ska bli spännande att följa utvecklingen, eftersom jag själv också blir farmor den dagen det beger sig. Nu önskar jag kanske inte att det ska ske riktigt ännu, men när den dagen kommer.

  Jag har tänkt mycket på detta med att bli farmor, mormor låter mycket goare på något sätt och min egen erfarenhet är mormor och åter mormor. Min egen farmor har jag aldrig träffat hon dog när min far var åtta år och pojkarnas farmor har själv haft småbarn när mina barn var små så tid och ork räckte inte alltid till, fast visst är hon en härlig farmor för dem och speciellt nu när de blivit äldre, upptäcker jag mer och mer.

  Därför låter det så mysigt att få följa graviditeten och dina inlägg dessa månader och även senare. Fast jag hoppas att det inte bara blir barnskriv numera 🙂 När man själv kommit ”ifrån” den perioden så vill man fokusera på andra saker också än bara läsa om små gulliga bebisar. 🙂

  Jag blir aldrig en sådan farmor som du. jag gillar inte att sticka eller handarbeta över huvudtaget. Jag har inte tålamodet som krävs, påbörjade en stickning när jag väntade mitt äldsta barn. Blev den klar? Javisst, men genom att min mor tog över och färdigställde setet.

  I alla fall hoppas jag att flyter på bra och att speciellt den blivande modern får må bra.

  /Margareta

 2. Oj vad underbart roligt-Grattis i massor!!!!!

  Har du oxå haft en bloggpaus, jag har själv haft en rejäl paus från bloggsfären och efter pausen flyttade jag till den här adressen 😉
  Kramar från FruCosmos

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s