Mellan skurarna

                                                                                 

Idag mellan regnskurarna så tänkte jag påminna er om att snart är det midsommar och dags att plocka 7 sorters blommor och lägga under kudden. Själv undviker jag nog det hela dels för att jag redan är gift och sen för att slippa ett allergiskt anfall under natten.

 

Igår kväll när vi var ute på sista kissen med Watson så gick vi in i husbilen med lite saker och tänk att Watson blev så glad, han stod på bakbenen för att se allt där inne, vid sängen, köket och alla sofforna det syntes faktiskt att han blev glad för att komma dit. Som ett flockdjur måste man ju trivas när alla är så nära varandra hela tiden.

 

Nu funderar vi över vart vi ska ta vägen i midsommar, vi är lite folkskygga, inte i normala fall, men jag vill verkligen inte hamna på en camping just denna helg när folk super skallen i bitar. Jag har aldrig gillat fylla utan får mest Ågren och vill åka hem när jag har hamnat i sånt. Jag dricker väldigt lite, det gjorde jag redan innan jag blev njursjuk, gillar att äta gott och ta ett glas till maten och kanske något till kaffet men sen vill jag inte ha mer. Det där pimplandet som vissa håller på med ständigt släpandes på box viner tror jag är ett fördärv. Måste vara bättre att öppna en vinflaska så man har koll på hur mycket man kolkar i sig. Vin i box är förträffligt när man har fest och många ska dricka vin.

 

Jag håller på med två menyer… dels har jag bjudit över ungarna med respektive på middag imorgon, det blir helstekt kotlettrad med småpotatis stekta runt om köttet, sallad av något slag och så ska jag göra en tårta. Jag vill dels fira lite midsommar med dem alla och sen så ska bebin mätas med ultraljud den dagen, så vi får veta när hon/han kommer till oss. Det är väl något att fira så säg? Sen är det själva planerandet till husbilshelgen, vi har nu hittat den grill vi vill ha men den finns bara att köpa på ett lager en bit ifrån oss så vi kanske köper en gångs grill så länge.

 

Jag brukar göra en matjessilltårta som är så himla god och det blir nog en sån, sen har jag hittat ett recept på en chokladtårta med färska bär på som jag nog kan tänka mig att vi har till kaffet under helgen. Sill/matjessill och potatis med en liten immig OP behöver jag väl inte nämna…

Mannen vill grilla något kött och jag fick ett sug efter något som mina föräldrar ofta grillade när jag växte upp, lever och njure. Låter kanske konstigt för en del av er som inte grillar sånt men det är verkligen gott.

 

Idag ska jag hem och fika hos Millanmill och träffa hennes syster, det ska bli trevligt. Jag har en del här hemma som borde göras men jag tror att jag smiter ut i stället. Måste ta mig till bibban en sväng idag om jag orkar, fler deckare hitåt.

12 kommentarer på “Mellan skurarna

  1. Om man plockar dessa blommor under midsommarnatten och lägger dem under kudden så kommer det att se till att man får en man.
    Pröva får du se… ha ha du kanske kan använda dem till något vettigt om du har tomt som ska skötas om?

  2. jag vill inte lägga blommor under kudden, väl skulle jag kunna tänka mig sju vackra karlar i sängen, men det får bli nån annan gång och en i taget då kanske…
    😉

    önskar dig en fin och lagom rusig midsommar med den goa maten och den goa maken!

    kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s