Ingen idé att göra sig till

En fredagshistoria......
En singel, en förlovad och den tredje gift, bestämmer att de ska tekniskt pröva hur man bäst kan förföra en man. De bestämmer att, samma kväll ska de ta på sig en body i svart läder, höga klackskor och så ska de ha välmålade ögon som är förföriska och i den utstyrseln ta emot gubben när han kommer hem...

Dagen efter samlas de igen för att höra hur det har gått...

Singeltjejen: Så fort han öppnade dörren och såg mig i läderbodyn o högklackat skrek han som en vilde och vi älskade fyra gånger på raken, direkt på golvet...

Den förlovade tjejen: Jag tog på mig bodyn, de högklackade skorna och sminkade mig sexigt, men det kändes lite pinsamt att stå där nästan naken, så jag tog på mig en pälskappa som jag hämtade i garderoben. När han kom hem, öppnade jag pälskappan så han  kunde se vad jag hade under. Han blev tokig och skrek av lycka, han kysste mig överallt, vi gick till sovrummet och älskade två gånger på raken.

Den gifta tjejen: Ja du (med en besviken ton), jag tog också på mig läderbodyn och skorna. Jag sminkade mig mer än vanligt och kände mig snygg.

När gubben kom hem, slängde han sig på soffan, tog tv-kontrollen i handen och sa:

- Hörru Batman, vad blir det för mat idag??  

 
 

4 kommentarer på “Ingen idé att göra sig till

 1. *S*…knäppis!
  Jag tänkte först att det kanske var så att den gifta kvinnan skulle satsa på att vara naken och a´naturelle… och ändå få samma kommentar 😉
  (läderlappen syftar på skinnlapparna på framsidan)

 2. Den var bra, den ska jag berätta när våra anhöriga tjatar om att jag och min sambo ska gifta oss. Ha en skön helg. Mvh Ulla

 3. Den var bra, har aldrig hört den förr. Ska skicka vidare.

  En fundering, -singeltjejen, vad kom till henne eftersom hon var singel?

  /Margareta

  Ha ha antar att hon hade någon hon kunde ta till

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s