Så en liten gumma kan gno

Som ni ser så rör liket på sig…

           Jag förkunnar något med tut i luren. Gårdagens kväll var vissen, jag gick och la mig rätt tidigt för att jag inte orkade med varken mig själv eller kroppskrället. Jag har sett till att peta i mig lite mer blodtryckstabletter idag så jag har mått lite bättre.

Klockan 10 var jag hemma hos sonen för att passa gubbarna som skulle hämta soffan mellan 10-12. Där satt jag i köket och insåg att det behövde en duvning,  nu kan jag ju inte göra något med måtta utan jag drar igång som en idiot och njuter av det. Tvättade fönstret, torkade fönsterkarmen och flänger sen runt och försöker göra det så fint så fint.. de har det lite rörigt för hon har flyttat in och målning pågår i vardagsrummet allt verkar ta lååång tid att få ordning på. Så en liten gumma kan gno..

Klämde mig ner i ena soffan som skulle hämtas… helt slut, idiot sa jag till mig själv. Men inte hjälpte det och inte blev jag piggare heller. Jag lyckade ringa upp sonen på min mobil, kors i taket tryckte rätt på alla knappar. Nej, de har inte kommit och jag måste hem och gå ut med Watson sa jag och tog mina saker och släpade mig hem. Mmmm släpade väldigt svimnings benägen kan jag ärligt erkänna… hunden fick bara gå fram och tillbaka i långsam mak utanför vårt hus. Det är inte så illa för huset har 6 portar så det är rätt ”långt”.

Åt lunch, somnade och sov som en stock, skulle nog kunna sova tills imorgon men det går ju inte. Väntar ännu på att läkaren ska ringa… göra han inte det så ökar jag själv min dos, själv är bäste dräng, så har det ju alltid varit, min vanliga läkare är på semester. Men jag har haft lägre mer normalt tryck idag så jag är på rätt väg med att äta högre dos. Igår tog jag en sån där ”gå lite långsammare lilla hjärtat tablett” allt för att sänka trycket så idag hostar jag, tack för den biverkan.

Jag mådde bättre när jag åt antidepp tabletterna… just så är det, och jag funderar över hur jag ska göra.                På något jävla vis sitter jag fast hur jag än gör. Idag ska jag pigga upp mig med den goa rätten som Kidneybönan tipsade om i sin blogg häromdagen. Jag är ju så förtjust i rödbetor så nu ska ett gäng kokas, skäras i bitar och läggas på (man tager vad man haver, så det blev romansallads bädd) och så rostade pinjenötter och smulad fetaost. Watson hämtar min dotter igen vid middagstid och sen ska jag bara lägga mig i soffan och vara ett ynk. Känner mig kärleksfull så jag kastar ut kramar till er alla i nätjymden, bara att fånga i farten för den som vill.

4 kommentarer på “Så en liten gumma kan gno

 1. Tack, där fick jag en;-) Det måste va lite knepigt för dig och läkaren att få ihop det med tabletter och samtidigt undvika biverkningar. Det är ju inte roligt men samtidigt så ska man ju helst må både fysiskt och psykiskt bra.

  Kramar!

 2. Ha, Birgitta Anderssons slagdänga är härlig.(visst var det hon?)
  Antideppen.Slutade du abrupt med dom?Ja, du vet, men tänker om dom spökar.

  Och receptet har jag provat många gånger, så förbenat gott, speciellt nu när det finns färska betor.

  Simma lugnt hjärtat!

  🙂

 3. Tar raskt emot en kram och svischar iväg en stor en tillbaka.

  Visst är det lätta att börja städa, när man är borta (mycket roligare än hemma!), men ta det lugnt så du inte blir så utmattad nästa gång.

  Den maten låter ju jättegod och vegetariskt. Nyttigt dessutom. Vilket roligt recept! Ska jag försöka härma någongång.

  Kram och ha en fin dag.

  🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s