Skogsmulle smygfotad i skogen var annars?

Dagen har varit härligt, vi stack iväg till svampskogen med dottern och hennes fästman.

Har aldrig i hela mitt liv plockat så mycket svamp, Karl-Johan och andra soppar i överflöd. Jag sätter in en bild på vår skörd som vi nu har förvällt, rensat och hällt ner i 16 plastpåsar. Middagen blev pasta med en supergod sås gjord av bara en massa Karl-Johansvampar, lök och grädde.

Har ni sett sådan rikedom? Lycka var stor kan jag lova, passar väl på och sätter in ett foto på självaste skogsmulle… med tyngdpunkt på mulle, harkel.

Kaffepaus i skogen måste man ju ta och egen stol letade mannen fram ur gömmorna som jag kunde sitta och vila på, dottern fotade och jag märkte inte ett dugg.

Jag är trött ikväll så klart, men mår annars bra jämfört med den där berg och dalbanan som jag åkte med igår.

7 kommentarer på “Skogsmulle smygfotad i skogen var annars?

 1. Vilken mysig dag ni har haft och en god skörd får jag säga! Mulle tycker jag du kan glömma och något harkel behövs inte heller! Bilden är fin och naturlig och du är bra!

  Vilken vacker bild i din header. Är det ett foto från dagens svampjakt? Svampens färger är verkligen läckra!

  Kram och god natt från mig!

  Svampen i headern är inte från dagen skörd, den var så vacker och hör till bilder som man får ta. Kram o Sov Gott…. själv ska jag mycket snart dra täcket över skallen.

 2. Jag har aldrig förstått mig på det där med svamp. Det är ju inte alltid så gott. Champinjoner funkar, men inte så mkt annat 😉

 3. Hej!

  Oj vad mycket svamp du hittat. Jag önskar att jag kunde plocka svamp, finns ju kurser förståss.
  Vad bra att du fått tid på transplantationskirurgin. Jag har nyligt hittat din sida och läst om din sjukdom, du har det tufft men verkar vara en kämpe.

  Må så gott och kram

  Hej Berit du är så välkommen hit till mig och mina bloggvänner. Det är väl så att när man blir sjuk på riktigt så måste man kämpa på lite mer än vanligt. De flesta sjuka gör nog det hoppas jag för deras egen skull. Men resan är lång och förbaskat krokig, så det är inte alltid man står pall för knycken. Men då får man gnöla av sig här inne och sen kan man resa vidare igen.
  Kram

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s