Mycket vätska är det

 En besvikelse under armen, vätskefyllda påsar under ögonen och regn på fönstret. Mitt liv börjar innehålla allt för mycket vätska. Igår när vi åkte iväg genom halva stan för att köpa frys så fanns det så klart inte ett dugg kvar av det som de storstilat hade annonserat om. Sånt blir jag supersur av, alla dessa skitföretag som låssas i veckor att de har en vara som egentligen bara är en lockvara för att få dit mig som kund i affären. Sen hoppas de att jag ska köpa en dyrare frys som de har inne… nä tack stoppa upp din frys där bak du.. men där är det väl redan fullt av frysar antar jag.

Så hem fick mannen köra en explosiv vara dvs mig som hatade allt och alla just då, det krävs så mycket energi för att klara en sån sak och så kan de inte ha varan hemma en gång, klart jag blir bannad. Vi kollade ännu en affär på vägen men de hade stängt..

Middag blev pizza, tänk att äta pizza två gånger samma vecka, det är jag inte van vid. På tal om att äta så är inte hungern allt för stor, men kroppen håller krampaktigt fast i mina kilon, helt otroligt att man inte går ner fast man äter så lite. Jag vet att man bör äta för att gå ner i vikt, men jag har inte tagit något slags beslut om att inte äta, jag är bara inte så hungrig just nu.

Nu har jag nog kommit till Törnrosa stadiet i min sjukdom, jag vill helst gå och lägga mig för att sova och sova lite till. Jag läste någonstans om någon njursviktig som skrev att hela hennes njursviktiga liv på slutet hade var en tanke i skallen och det var när hon skulle få sova nästa gång. Jag som idag ska ner till jobbarkompisarna när jag normalt brukar vara som tröttast, men jag ska sega mig ner en stund, ta bussen och åka hem med mannen som hämtar mig efter jobbet. Två och halv timme ska jag väl klara? Klart jag klara det, men hur jag kommer att må invärtes är en annan sak.

7 kommentarer på “Mycket vätska är det

 1. Jag hatar så’nt – hjärtinnerligt! Man ska ”skynda – fynda” och det hela slutar med att man släpar ungarna över hela j:vla sta’n letandes efter lockpriser! *grr*

  Hoppas att du hittar orken & kan hushålla den till dina 2½ timmar; det verkar vara en härlig arbetsplats, och vilken dröm att ha nå’n som dig som bakar & syltar där!

 2. Kram på dig va gullig du är!
  Ja, klart jag ska sega mig ner brukar vara så himla trevligt att komma dit.
  Jag har funderat mycket över det här att alla dessa storköp ligger så förbaskat långt bort och avigt. Hur stämmer det egentligen med allt snack om miljötänk? Inte ett smack och varför måste vi härma efter USA i allt?
  Kram

 3. Men visst är det typiskt med sådana lockvaror! Jag blir lika irriterad varje gång. Man tror att man ska göra ett fynd men så finns inte ens hälften hemma. Grrrr, säger jag bara och förstår din irritation!

  Kramar!

 4. Knorrar över att serverna krånglar och att jag får skriva kommentaren två gånger… Men vad gör jag inte för dig *ler*

  Eftersom jag ligger många minus på sömnkontot ska jag ska gå och lägga mig extra tidigt idag och morrar åt lockvaror och dumma annonser.. Fattar de inte att det skadar deras anseende?
  Zussa sött när du väl hamnar i sängs, Natti! 🙂

 5. Det är ju känt att lockvaran inte alltid finns. Eller så har de typ 2 stycken. Det är hårt krig mellan affärer och numera verkar vara allt tillåten..
  Skickar dig ett stärkande kram!

 6. Trötthet är något infernaliskt jobbigt, man orkar inte se något positivt. Hoppas innerligt att tiden till din operation går fort så du får börja andas morgonluft och inte bara vänta.

  Kram på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s