Har lite att göra idag

Nåja nu tog jag väl i, gladare känner jag mig idag men jag skrattar ju inte ihjäl mig. Väder ska man ju alltid prata om och idag har man ju inget att klaga på, strålande sol och en lagom värme. Jag håller på och packar ner det jag ska ha med mig när jag åker iväg, låneböcker och hund borde ju räcka en bra bit. Hunden blir jag av med på vägen han ska på sitt spa, låter väl tjusigt. Han är långhårig och framförallt skitig så här ska putsas och duschas idag. Sen får husse hämta honom på vägen hem. Tack o lov att de finns redo för att serva oss med vår hund, husse sliter verkligen med att få ordning på allt när jag är sjuk, så jag vill avlasta honom med vissa saker så han slipper duscha och shamponera hunden vilket inte är en barnlek och tar ett tag.

Jag ska nu ringa husläkaren vid 13-tiden och be henne skriva ut mer cortison så att jag kan andas igen, möjligen vill hon lyssan på lungorna och prata lite men problemet är välkänd så jag hoppas att hon bara kan fixa receptet. Idag fick jag ett inlägg från Staffan som nu har fått en njure, det gör mig så glad å hans vägnar och längtar givetvis tills det är min tur. Han skriver något i slutet av sitt inlägg som jag själv ofta tänker på det här att det finns andra som råkar ännu värre ut. Jag har nu två fina bloggare på min blogroll som väntar på nya hjärtan Bibbi och Nina, här kan man snacka om jobbig väntan. Jag beundrar er båda för jag vet att ni sliter med både det fysiska som inte orkar och det psykiska som svajar då och då, alla tankar man får och ångesten som nästan tar livet av en ibland, som om inte det räcker så har ni barn som inte är så gamla och då kommer ju mammas sjukdom i ett helt annat läge än när de är vuxna som mina.

Idag får ni alla mina varmaste tankar direkt från mitt hjärta till era

5 kommentarer på “Har lite att göra idag

 1. Ja tycker ni är fantastiska allihopa!!!

  Vi lämnar alltid Herr Hund för klippning men bad och kamning får vi alltid göra själv. Därför är jag så glad över det nya trimbordet!

  Kram och hälsa den blivande snyggingen (Watson alltså)

 2. Tack Maggan,
  Blir rörd över de fina orden. Man måste alltid tänka att det kunde vara värre, jag får förhoppningsvis en andra chans. Lite synd bara att någons olycka blir min lycka och jag kommer att vara evigt tacksam då den dagen kommer.

  Kramar från hela mitt hjärta (hm detta blev inte rätt då mitt ”hela” bara fungerar till 10%, *ler* men mitt hela friska hjärta.

 3. Ja du. livet är ett ständig givande och tagande…men ibland är det särkilt svårt och då är det skönt att ha vänner omkring dig. Jag hoppas verkligen det ska lösa sig för dig snart. Och den som ger dig njuren behöver den antagligen inte längre av nån anledning så ta du tacksamt emot den närden anländer. 🙂 Du är så tapper coh beunransvärd. Och visst är det många som har det för jäkligt, men lever ändå för dagen och det segar sig på och ”säker” kan man ju aldrig vara på att få vara frisk och leva i ”evighet”. Så lika bra att försöka gilla läget och göra det bästa av dagen.
  *håller tummar och tår att allt ska gå ”din” väg**
  Må så gott du kan och var rädd om dig *kraam**

 4. Svårt att föreställa sig exakt hur mycket tankar och energi det måste ta, att ha det så.
  Men jag tror att ni alla har lika tufft i er väntan och oro, för var och en lever i sin egen verklighet…

  Tittar in här regelbundet, men kommenterar inte alltid. Bara så du vet att jag följer dig och tänker på dig.

  Många kramar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s